rövidtárcsa

Az új Xeos Pro Evo sorvetőgép a Sulky-tól

2017. december 4. 11:25

A Sulky új sorvetőgépet dobott idén a piacra. A új Xeos Pro Evo egy könnyebb változat, amelyet 140 lóerős traktorokkal már lehet alkalmazni.

Opall-Agri ekék Csehországból

2017. október 5. 15:08

Az Opall-Agri géppalettáján megtalálhatók az ekék, magágykészítők, talajlazítók, rövidtárcsák, szántóföldi kultivátorok és szántáselmunkáló hengerek.

Nyers erő a mohácsi talajon - STEYR, Lemken és Sumo gépek a Magtár Kft. bemutatóján

2017. augusztus 23. 08:02

A Magtár Kft. 2016-ban állapodott meg a CNH csoporttal, hogy hivatalos magyarországi képviselőként forgalmazhatja a STEYR erőgépeket.

STEYR, Lemken, Sumo gépbemutató Mohácson

Mohácson, egészen pontosan Szabadságpusztán, a Spiel-Mix Kft. telephelyén gyűltek össze a gazdálkodók augusztus elején, hogy részt vegyenek a Magtár Kft. szántóföldi gépbemutatóján.

A mezőgazdasági gépgyártáshoz mindig hűségesek maradnak - Hazai mezőgépgyártók IV.: Sokoró Kft.

2017. január 3. 20:48

A hazai mezőgépgyártókat bemutató sorozatunk jelen részében a majdnem 70 éves múlttal rendelkező, 100%-os magyar tulajdonban lévő, téti székhelyű SOKORÓ Ipari és Kereskedelmi Kft.-hez látogattunk el

Közös nemzetközi sajtóbemutatót tartott Magyarországon a Lemken és a Krone (KÉPGALÉRIÁK)

2016. június 23. 10:24

Június 21-én és 22-én Magyarországon tartott közös szántóföldi sajtóbemutatót két német mezőgazdasági gépgyártó, a Lemken és a Krone.

Lemken nemzetközi gépbemutató Sopronhorpácson

Szántóföldi gépbemutatót tartott a Lemken június 21-én, Sopronhorpács közelében, amelyre a világ különböző pontjairól érkeztek szakújságírók - még Oroszországból és Kanadából is.

Újítások a Lemkennél

2016. február 17. 07:56

A jellegzetes kék szín már messziről a Lemken standjára irányította a figyelmet a 34. AGROmashEXPO és VI. AgrárgépShow ideje alatt.

Erős évkezdés a Vogel & Noot standján

2016. február 8. 11:08

A Vogel & Noot standján a megannyi népszerű talajművelő eszköz között nagy érdeklődést váltott ki a legújabb fejlesztésű, ©plus Helios fantázianevet viselő eke.

Talajlazító, rövidtárcsák, vetőgépek - Bednar újdongások az Agritechnica kiállításon (+KÉPEK)

2015. december 14. 18:16

A nagyközönség az Agritechnicán egy műtrágyaszóróval és tárcsás vetőegységekkel ellátott OMEGA OO félig függesztett vetőgépet is megcsodálhatott.

Oldalak

Feliratkozás RSS - rövidtárcsa csatornájára