szőlészeti gép

A gépek mellett komplex technológiát is nyújt a Güttler Kft. a szőlőültetvényekben

2017. március 24. 15:14

Az ország négy különböző pontján, Bátaszéken, Villányban, Sopronban és Tolcsván rendezett szőlészeti gépbemutatót a Güttler Kft. március közepén.

A New Holland gyártósorát elhagyta a 15 000. Braud szőlőkombájn

2017. március 23. 13:22

A francia Coex-i gyárban elkészült a 15 000. gép, amely több mint 40 év innovációit és díjnyertes fejlesztéseit testesíti meg.

Güttler szőlészeti gépbemutató Tolcsván

Szőlészeti gépbemutatót tartott március 17-én a Güttler Kft. a Tokaji Borvidékhez tartozó Tolcsva határában, amelyen a saját gyártású Güttler gépek mellett Müthing és Moreni termékek is bemutatkoztak a gyakorlatban.

Syngenta – KITE szőlővédelmi bemutató a Hilltop Neszmély Zrt.-ben

2016. július 20. 10:20

Gépbemutatóval egybekötött határszemlére hívta a Syngenta és a KITE partnereit 2016. július 15-én, a Hilltop Neszmély Zrt. Dunaszentmiklós, kispaphegyi 1 ha-os szülőültetvényére

Syngenta – KITE szőlővédelmi bemutató a Hilltop Neszmély Zrt.-ben

Gépbemutatóval egybekötött határszemlére hívta a Syngenta és a KITE partnereit 2016. július 15-én a Hilltop Neszmély Zrt. Dunaszentmiklós, kispaphegyi 1 ha-os szülőültetvényére, ahol a Syngenta szőlővédelmi technológiájának eredményeivel, továbbá a KITE Zrt.

A szőlőtermesztés és borászat támogatási lehetőségei

2016. február 5. 15:17

Főleg a Kunsági borvidéken voltak jelentős mértékű telepítések, de a Mátra-körzet erősödésére is felfigyeltek.

Gregoire szőlőkombájn, Hardi permetezőgépek és Deutz-Fahr traktorok a Dorker gépbemutatóján

Villány egyik legjobb szőlőtermő területe az Ördögárok, amely domborzati adottságai miatt nehéz terepnek számít. Ezt használta ki áprilisban a Dorker Kft., hogy szőlészeti gépeit a gyakorlatban is bemutathassa. A Deutz-Fahr traktorok és Hardi permetezőgépek mellett a Greogire szőlőkombájn előnyeivel is megismerkedhettek a termelők.

Kertészeti gépbemutatót tart az Auditker Kft. Zalaszentgróton

2015. április 20. 13:08

A gazdálkodók a szőlő- és gyümölcsültetvények legmodernebb, már-már nélkülözhetetlen gépeivel ismerkedhetnek meg Zalaszentgróton.

Dorker szőlészeti gépbemutató - Villány

Április 8-án Villányban tartott szőlészeti gépbemutatót a Dorker Kft. A rendezvényen a Deutz-Fahr traktorok mellett Gregoire szőlőkombájn és Hardi permetezőgépek is láthatók voltak működés közben.

Új technológia a sorok között - Güttler szőlészeti gépbemutató Balatonfőkajáron (+KÉPEK)

2015. április 3. 19:00

Szőlészeti technológiájának bemutatása miatt a Güttler április első hetében az ország öt pontján várta a szőlészeket DemoKert elnevezésű programjára.

Oldalak

Feliratkozás RSS - szőlészeti gép csatornájára