Pályázatok
Pályázatok

90 millió forintos keretösszeggel három pályázatot jelentet meg az Agrármarketing Centrum

90 millió forintos keretösszeggel három pályázatot jelentet meg az Agrármarketing Centrum

Agrofórum Online

Első körben 90 millió forintos keretösszeggel három pályázatát jelenteti meg az Agrármarketing Centrum a jövő héten. A pályázatok beadási határideje egységesen 2017. május 22.

A 2017. szeptember 15-ig, Magyarországon megvalósuló – a magyar élelmiszerpiacot és gasztronómiát népszerűsítő, a hazai termékek piaci promócióját erősítő, az agrárágazatot, avagy annak valamely szegmensét bemutató, fejlesztő – rendezvényekre és a hozzá kapcsolódó marketingkommunikációs feladatokra lehet elnyerni utófinanszírozású, vissza nem térítendő pályázati támogatást, maximum a teljes költségvetés 50 százalékáig.

A jelzett összegből 50 millió forintos költségkeretből a nagyközönségnek szóló, kisméretű, helyi és regionális rendezvényeken és fesztiválokon a hazai termelőket és termékeiket promótáló feladatokhoz nyerhető forrás, amely 500 ezer és 2 millió forint közötti összeg lehet. A 30 millió forintos keretösszegből a nagyközönséget célzó, országos jelentőségű rendezvények és vásárok hazai termelőket és termékeiket szolgáló promóciós feladatainak ellátásához 2-5 millió forint közötti támogatási összeg nyerhető. A 10 millió forintos keretből pedig a szakmai közönséghez szóló, elsősorban tudástranszfer célú rendezvényekre, így konferenciákra és a hozzájuk kapcsolódó marketingkommunikációs feladatok elvégzésére szerezhető támogatás 500 ezer és 1 millió forint közötti összegben.

A pályázatok beadási határideje egységesen 2017. május 22. A nyertes pályázóknak a támogatásban részesített tevékenység megvalósításán túl a 2017. évi 78. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásár (OMÉK) népszerűsítését célzó megjelenési lehetőségeket is biztosítaniuk kell.

A pályázatokat kizárólag postai úton, az Agrármarketing Centrum Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság számára címzetten (1253 Budapest, Pf. 66.) és futárszolgálattal történő kézbesítéssel, a 1013 Budapest, Pauler u. 6. III. emeletén lehet benyújtani.
A pályázatok kapcsán további információ az AMC honlapján, a www.amc.hu felületen érhető majd el. A pályázattal kapcsolatosan a +36 (20) 463-6702-es telefonszámon és a palyazat@amc.hu e-mailen kérhető további tájékoztatás.

(AMC/NAK)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Februárban jön az elektromos autóra igényelhető támogatás

2024. január 12. 15:10

A hazai gazdasági társaságoknak lehetőségük lesz tisztán elektromos személygépkocsi, kisteherautó vagy kisbusz megvásárlásához vissza nem térítendő állami hozzájárulásra pályázni – tájékoztatott az Energiaügyi Minisztérium.

Jövőre is lehet külterületi utak fejlesztésére pályázni

2023. november 20. 08:10

A vidékfejlesztési program két felhívásának köszönhetően csaknem 2500 kilométer külterületi út újul meg, ami hozzájárul a vidéki térségek fejlődéséhez, az itt élő emberek életminőségének javításához – jelentette ki Nagy István agrárminiszter Bakonycsernyén.

A talaj az egyik legjelentősebb, nem megújuló erőforrásunk

2023. április 4. 10:36

Új fenntarthatósági díj és nyilvános pályázat hívja fel a figyelmet a termőtalajok hasznos szervezeteinek, többek között a földigiliszták talajban betöltött nélkülözhetetlen szerepére.

Álmom egy tanya

2023. március 28. 05:36

Pályázati fronton jelenleg 2023. június 5-ig elérhető a „Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvízkezelési fejlesztései” kiírás, amely 95% támogatási intenzitású.

Idén is lesz Közösségi Díj a Hagyományos Termékekért pályázat

2020. október 10. 13:30

A pályázat célja a hagyományos és tájjellegű termékek piacra jutásának elősegítése, a fogyasztók körében való népszerűsítése, emellett a kimagasló tevékenységet folytató közösségek és egyének elismerése, példaképül állítása.

15 milliárd forint pályázható ültetvénytelepítésre, gyógynövénytermesztésre

2021. május 26. 08:45

Május 24-e óta benyújthatók a Kertészet – ültetvénytelepítés és gyógynövénytermesztés támogatási kérelmek. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 15 milliárd forint - jelentette be Nagy István agrárminiszter.

Pályázati támogatás a környezet- és természetvédelmi civil szervezeteknek

2023. július 16. 11:40

Az Agrárminisztérium 40 millió forint értékben támogatja a hazai, környezet- és természetvédelmi céllal létrejött, közhasznú társadalmi szervezeteket.

Gazdainfó: uniós intézkedések és halasztott határidők

2020. április 23. 11:13

Az Európai Bizottság legutóbbi ülésén két intézkedést fogadott el az agrár-élelmiszeripar támogatására. A gazdálkodók pénzforgalmának növelése érdekében a Bizottság magasabb kifizetési előlegeket fogadott el a mezőgazdasági termelők számára.