Bulvár
Bulvár

Áram rázta meg az önjáró permetezőgép kezelőjét (+KÉPEK)

Áram rázta meg az önjáró permetezőgép kezelőjét (+KÉPEK)

Agrofórum Online

A gépkezelő John Deere önjáró permetezőgépével napraforgóban végezte munkáját, ám a keret megakadt a felsővezetékben.

Lovászhetény határában dolgozott az a traktoros, akit súlyos sérülésekkel mentőhelikopter szállított kórházba. A gépkezelő John Deere önjáró permetezőgépével napraforgóban végezte munkáját, ám amikor a kereten állítani akart valamit, az megakadt a felsővezetékben, és a férfit megrázta az áram. A traktorban egy gyermek is tartozkodott, ő azonban nem sérült meg az eset során.

(barbara.hu nyomán Agrofórum Online)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Így kell orchideát nevelni vízben

2024. március 25. 07:10

Az orchideanevelés komoly kihívás mindazoknak, akik úgy hiszik, könnyű dolguk lesz a növényükkel, hiszen csak egy orchideatáp kell hozzá, és aztán folyton nyílnak majd a virágok.

A „marhahúsrizst” tekintik a jövő fehérjeforrásának dél-koreai tudósok

2024. március 19. 09:10

Dél-koreai kutatók marhahússejteket szaporítanak rizsszemekben. Ez szerintük fenntartható, megfizethető és környezetbarát húspótló fehérjeforrás lehet, és helyettesítheti a hústermelés céljából tenyésztett szarvasmarhákat.

Mohairtó csodaszer egyenesen a hűtőből

2024. március 18. 14:10

A moha nemcsak a fűben, de akár a teraszburkolaton vagy a betonon is megjelenhet. Mutatunk egy megoldást ellene, amely a legtöbb hűtőszerkényben vagy spájzban megtalálható.

Meghökkentő: nitrogént töltenek a chipses zacskókba

2024. március 18. 11:10

Sokan csóválják a fejüket, amikor megvásárolnak egy nagy zacskó chipset, és csak az alján zörög valamennyi a sós finomságból. Pedig éppen a fogyasztó érdekeit szolgálja ez a fajta csomagolás.

Nem sikerült jól a június a traktorpiacon

2019. július 8. 10:34

A júniusi versenyt a John Deere nyerte 76 darabbal és 26 százalékos piaci részesedéssel.

Durván növelte előnyét a John Deere májusban

2020. június 5. 05:39

A májusi versenyt szokás szerint a John Deere nyerte, nem is akárhogy. Összesen 70 darabot adtak el, ami 24 százalékos piaci részesedésnek fele meg.

MTZ, John Deere kombájn, Kverneland eke - Rengeteg mezőgazdasági gépet árverez a NAV

2018. március 3. 07:43

Belarus MTZ traktor, John Deere kombájn, Kverneland eke és kultivátor, fűkasza, rendsodró, pótkocsi, vetőgép, tárcsa, és egyéb munkagépek kalapács alatt.

Az irányítási és szervezési feladatok egy felületen a PrecZone-ban – MyJohnDeere Operations Center

2021. május 14. 10:17

A KITE Zrt. elkötelezett híve a hazai mezőgazdaság legújabb és legfejlettebb technológiával történő kiszolgálásának. Olyan világszintű gyártókkal és fejlesztő központokkal tart kapcsolatot, melyek a legmodernebb termesztési megoldásokat képesek a magyar gazdák számára szállítani. A John Deere már több mint egy évszázada vallja ugyanezeket az elveket. Az amerikai farmerek ma már a mindennapjaik során, készség szinten használják azokat a digitális eszközöket, melyeket a KITE Zrt. a magyar gazdák számára is elérhetővé tett az új PGR rendszer elindításakor. A MyJohnDeere Operations Center alkalmazása könnyebbé teszi a mindennapi feladatok elvégzését a földeken. Hogy ez Önnek miért lehet jövedelmező? Olvasson tovább és elmondjuk!