Gépinfo
Gépinfo

Drágulnak a Trelleborg mezőgazdasági gumiabroncsok

Drágulnak a Trelleborg mezőgazdasági gumiabroncsok

Agrofórum Online

Az Európában, 2017. január 1-jére meghirdetett drágulás minden Trelleborg márkájú mezőgazdasági, erdészeti abroncsot érint.

A Trelleborg öt százalékos áremelést jelentett be a mezőgazdasági és erdészeti abroncsok esetében – olvasható a gyártó rövid közleményében, amely szerint az Európában, 2017. január 1-jére meghirdetett drágulás minden Trelleborg márkájú mezőgazdasági, erdészeti abroncsot érint. Ennek oka az alapanyagok áremelkedése.

(Agrofórum Online)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Ilyen lesz a debreceni BMW!

2024. április 17. 13:10

A BMW Group új tanulmányautója első ízben enged betekintést a Neue Klasse modellgeneráció SAV karosszériaváltozatába.

Skoda Epiq: itt az új elektromos városi SUV!

2024. április 16. 11:10

A Skoda AUTO közzétette tisztán elektromos, akkumulátorhajtású (BEV), városi SUV-crossover modelljének nevét, valamint az újdonságra első betekintést kínáló dizájntanulmányát.

Munka közben is optimalizálható a traktor működése

2024. április 16. 10:10

A Trelleborg először a SIMA 2022 kiállításon mutatta be az adaptív gumiabroncs-felügyeleti rendszerét (ATMS – Adaptive Tire Management System), amely elnyerte a SIMA Innovációs Díj bronzérmét.

Demózni vitte önjáró takarmánykeverő-kiosztóját a Valkon

2024. április 15. 07:40

Új géptípussal bővült idén a Valkon 2007 Kft. kínálata, amely az 1971-ben alapított francia Lucas G takarmánykeverő-kiosztó gépekre szakosodott vállalat legújabb modellje.

A Monster Jam turné visszatér Európába

2018. május 30. 12:15

A Monster Jam show még több adrenalinnal, szórakoztatással, és egy új útvonallal tér vissza Európa nagyvárosaiba.

A mezőgazdasági műveleteket forradalmasító abroncs került piacra

2023. december 1. 12:40

A Yokohama Off-Highway Tires első alkalommal mutatta be az új Alliance Agriflex+ 373 gumiabroncsot az AGRITECHNICA kiállításon. Ez egy innovatív gumiabroncs, amelyet kifejezetten úgy fejlesztettek ki, hogy terepen és közúton egyaránt használható legyen szállításra.

Gumihevederként viselkedő konvencionális abroncs készült

2024. március 7. 13:10

Gumihevederként viselkedő abroncsot fejlesztett ki egy izraeli cég. Az akár 17 százalékkal nagyobb felfekvőfelület sokkal kíméletesebben bánik a talajjal, és az üzemanyag-fogyasztást is csökkenti.

Kétféle abroncs a traktor két tengelyén? Van benne ráció

2023. szeptember 14. 15:40

Fenntartható, környezetkímélő gazdálkodást folytat az a francia gazda, aki a traktorának az első és hátsó tengelyeire eltérő abroncsokat szereltetett, mert más-más feladatokat szán nekik.