Gépinfo
Gépinfo

Güttler – Középpontban a zöldítés és gyepápolás

Güttler – Középpontban a zöldítés és gyepápolás

Agrofórum Online

Az Agritechnicán kiállított gépek közül az Offset henger mellett a Super Maxx kultivátorokkal és a Güttler gyepápolási technológiájával a hazai nagyközönség is találkozhat a januári AGROmashEXPO kiállításon.

A Güttler GmbH és leányvállalata, a Güttler Kft. az Agritechnica kiállításon többségében olyan újdonságokat (különböző vetőgépekkel ellátott hengereket, gyepápolókat) mutatott be, melyek a zöldítés, a zöldtrágya növények vetése miatt lehetnek fontosak nem csak a német gazdálkodóknak – igaz többségükkel a magyarországi piacon már találkozhattak a Güttler termékek iránt érdeklődő hazai szakemberek.

Páska Norbert, a Güttler Kft. értékesítési igazgatója a standbemutatást a magyarországi felhasználás szempontjából is talán legérdekesebb, henger kiegészítéssel rendelkező, SuperMaxx kultivátorokkal kezdte, amelyek opcionálisan vetőgép-felépítménnyel is rendelhetőek a zöldítésre fókuszálva. A kiállításon természetesen a Güttler kínálatában 2015-ben debütált Offset henger is látható volt, amellyel a gyártó a 6-7-8 méteres kategóriájú Master hengereivel szemben egy kedvezőbb árú alternatívát kínál a gazdálkodóknak.

Az Agritechnicán kiállított gépek közül az Offset henger mellett a Super Maxx kultivátorokkal és a Güttler gyepápolási technológiájával a hazai nagyközönség is találkozhat a januári AGROmashEXPO kiállításon.

Páska Norbert beszámolt az Agrofórumnak arról is, hogy 2015-ben a Güttler kft. kiváló évet tudhat maga mögött, soha nem látott magasságokat érve el az értékesítésben – mely részben a Güttler új, zöldítés terén kínált technológiájának, részben pedig a kisebb munkaszélességű munkagép-fejlesztések miatt bőséges termékpalettának köszönhető.

 

(Kosztolányi Attila – Agrofórum Online)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Ők nyerték a Fliegl Abda Kft. év kereskedői díját – Rekorderedmények a mezőgazdasági eszközök értékesítésében

2024. április 18. 16:10

A Fliegl Abda Kft. minden évben fontosnak tartja, hogy kiemelje és díjazza legeredményesebb kereskedőinek a munkáját. Közel tíz éve támogatása jeléül minden évben egy saját kivitelezésű díjjal és egy oklevéllel teszi eme közösen elért sikert emlékezetessé.

Átadásra került az 1000. eladott Tempo Magyarországon!

2024. április 18. 14:10

A Väderstad magyarországi leányvállalata egy újabb fontos mérföldkőhöz érkezett. Az 1000. Carrier, majd 1000. Rapid és a 6000. Magyarországon értékesített Väderstad munkagép után, 2024. április 4-én ünnepélyesen átadta a Magyarországon értékesített 1000. Tempo szemenkénti vetőgépet, mely egy 750 mm-es sortávú, 12 soros Tempo L.

Ilyen lesz a debreceni BMW!

2024. április 17. 13:10

A BMW Group új tanulmányautója első ízben enged betekintést a Neue Klasse modellgeneráció SAV karosszériaváltozatába.

Skoda Epiq: itt az új elektromos városi SUV!

2024. április 16. 11:10

A Skoda AUTO közzétette tisztán elektromos, akkumulátorhajtású (BEV), városi SUV-crossover modelljének nevét, valamint az újdonságra első betekintést kínáló dizájntanulmányát.

A kombájnfejlesztés trendjei - Agritechnica 2019

2020. január 23. 04:37

Áttekintve a kombájnfejlesztési trendeket megállapítható, hogy a gépek teljesítménye, hatékonysága és intelligenciája növekszik. Természetesen ezek az előnyök a kombájnok árában is megjelennek.

Csak kapkodjuk a fejünket a Väderstad újdonságai láttán

2023. szeptember 16. 15:10

Több újdonsággal is jelentkezik a svéd Väderstad a novemberi hannoveri Agritechnica szakkiállítás kapcsán. A gazdák igényére reagáltak a talajművelés további optimalizálhatóságával.

A Väderstad Tempo WideLining elnyerte az Agritechnica kiállítás Innovációs Díját

2019. október 15. 10:03

Nagyon büszkék vagyunk és örülünk annak, hogy a Tempo WideLining vetőgépünk elismerésben részesült, hiszen ez a vetőgépmodell fontos szerepet játszik a Tempo vetőgépcsalád fejlesztésében.

A BPW megerősíti sikeres rendszerpartneri kapcsolatait a mezőgazdasági gépgyártókkal

2019. szeptember 17. 06:47

A BPW csoport sikeresen növekszik a mezőgazdasági gépgyártók egyik kedvelt rendszerpartnereként.