Gépinfo
Gépinfo

HARDI újdonságok az Agritechnica kiállításon

HARDI újdonságok az Agritechnica kiállításon

Agrofórum Online

A Hardi számos újdonsággal várja a gazdálkodókat Hannoverben az Agritechnica kiállításon mától a 9-es csarnok B15 standján. Ízelítő a kínálatból.

A RUBICON egy új kategóriát képvisel az önjáró permetezőgépek között, a nagygazdaságok termelési igényeinek kiszolgálására született. A mindennapi munkát megkönnyítő megoldások és a növénvédelmi munkát meggyorsító méretek egy permetezőgépbe integrálva.

A hosszabb permetezéssel töltött napok és nagyobb munkasebesség egyre nagyobb követelményeket támaszt a komfort és a könnyű kezelhetőség terén.

A HARDI megújult ALPHA gépcsalád 3500 és 4500 literes tartálytérfogatú gépei meggyőző felszereltséggel jelentkeznek teljesítmény, megbízhatóság és vezetési komfort tekintetében, valamint bemutatkozik az új 5100 literes „nagy testvér” is.

A HELIOS III permetezőgép kompakt és sokoldalú. Könnyű kezelhetőség és ergonomikus kialakítás jellemzi az új gépcsaládot.

Az új önjáró gépen 3000 literes permetlétartályt és aluminium szórókeretet találunk egészen 38 m munkaszélességig, amely egy jó ár-érték arányú hatékony permetezőgép közepes gazdaságok számára.

Ismerje meg az új DELTA FORCE szórókeret központi függesztési rendszerét! Fedezze fel a szórókeret-vezérlés új dimenzióját az AutoTerrain, AntiYaw és Auto Height rendszerek segítségével!

Az AutoSelect segítségével a gépkezeló fúvókát tud váltani a traktorfülkéből vagy egyszerre akár 2 sor fúvókát is használhat. Vegye kezébe az irányítást Ön az Agritechnica kiállításon!

(Hardi)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Elképesztő ütemben fejlődik a Lemken és a Krone közös autonóm gépe

2024. március 27. 08:10

Nem kérdés, hogy az autonóm gépek jelentik a mezőgazdaság jövőjét, egyrészt a nagyobb hatékonyság elérése, másrészt pedig a máris égető munkaerőhiány miatt. Két német nagyágyú, a Lemken és a Krone is összefogott ezen a téren.

A 120 LE-t is megugorja az Iseki eddigi legnagyobb traktora

2024. március 25. 14:10

Nagy nyomatékú, kis fogyasztású Deutz motorral szerelték fel a japán Iseki eddigi legnagyobb traktorát, amely már 120 LE fölötti teljesítményű.

Kisebb pázsitokhoz való robotfűnyírók jelentek meg

2024. március 25. 08:10

A Robomow két új, kisebb gyepfelületre tervezett RKS-modellel bővíti a már sikeres RK-sorozatát.

Ez a Toyota pickup 2,6 millió kilométer után ment nyugdíjba

2024. március 24. 16:10

Tizenhat év alatt hétszer tette meg a Föld és a Hold közötti távolságot egy Toyota pickup az Egyesült Államokban, története azonban nem csak az extrém futásteljesítmény miatt érdekes.

Nagy teljesítmény és megbízhatóság a kis gazdaságban is - Hardi permetezőgéppel

2018. július 21. 08:14

Gyuricza István és sógora 1984 óta foglalkozik mezőgazdasággal Enyingen, 130 hektáros vállalkozásukat szinte a semmiből építették fel.

Gépészet Videó

Élő videóink az AGROmashEXPO második napjáról

2018. január 25. 20:10

Január 25-én az AGROmashEXPO és AgrárgépShow kiállítás második napján is több alkalommal jelentkeztünk élőben Facebook oldalunkon.

Új Hardi NAVIGATOR classic – egy ismert gép új köntösben

2019. március 6. 07:27

Európa több országában, így Magyarországon is a Hardi NAVIGATOR az egyik legnépszerűbb vontatott szántóföldi permetezőgép család a gazdák körében, amely most a NAVIGATOR Classic típussal bővül.

Hardi NAVIGATOR Classic – Precíziós megoldások, meglepően vonzó áron

2021. június 16. 10:32

Általánosságban elmondható, hogy ahogyan Európában, úgy Magyarországon is a Hardi NAVIGATOR az egyik legnépszerűbb és legelterjedtebb permetezőgép a gazdák körében. Jelen cikkünkben a NAVIGATOR Classic-ot mutatjuk be, amelyet azon igényes kis- és középgazdálkodóknak ajánlunk, akik számára egy felsőbb kategóriás Hardi permetezőgép csak belátható időn kívül térülne meg, viszont vágynak a megbízható és kiforrott műszaki megoldásokkal rendelkező csúcs növényvédőgépre. Ismerje meg Ön is a NAVIGATOR Classic termékek műszaki tartalmait!

Gépészet Videó