Növénytermesztés
Növénytermesztés

NUFARMER MAGAZIN – INGYENESEN LETÖLTHETŐ SZAKMAI KIADVÁNY

NUFARMER MAGAZIN – INGYENESEN LETÖLTHETŐ SZAKMAI KIADVÁNY

Agrofórum Online

Nyári lapszámunk fő témája az őszi kalászosok föld alatti és föld feletti védelme, azaz a vetőmagcsávázás és az őszi gyomirtás.

Nyári lapszámunk fő témája az őszi kalászosok föld alatti és föld feletti védelme, azaz a vetőmagcsávázás és az őszi gyomirtás.

Emellett szó lesz a tarlóápolásról, a repce őszi növényvédelméről, egy új, egyedi Nufarm-fejlesztésről, valamint a napraforgó állományszárításáról is. Beszámolunk továbbá az őszi árpa – sajnos idén nagyon aktuális – ramuláriás fertőzésének ismérveiről és a védekezés lehetőségeiről.

Lapunk hasábjain termelői vélemények is helyet kaptak. Üzemi szakemberek számolnak be a Nufarm termékeivel és növényvédelmi technológiáival kapcsolatos tapasztalataikról, többek között a Stabilan SL növekedésszabályozó újszerű, őszi felhasználásáról őszi búzában, illetve a Prolectus WG szamócatermesztésben történő alkalmazásáról.

Partneroldalainkon pedig a tápanyag-utánpótlás, a hibridbúzák, a repcevetés, a permetezéstechnika, a megfelelő gumiabroncs kiválasztása és az agrometeorológia témakörével kapcsolatos információk olvashatók.

Aktuális nyári és őszi ajánlataink lehetővé teszik, hogy Ön kedvező feltételek mellett folytathassa a növényvédelmi munkákat.

A nyári teendők elvégzéséhez és az őszi növényvédelmi szezonhoz jó egészséget, továbbá sok sikert kívánok Önnek a Nufarm Hungária Kft. csapata nevében!

A kiadvány a képre kattintva ingyenesen letölthető!

Salamon György
cégvezető
Nufarm Hungária Kft.

www.nufarm.hu

Amennyiben szeretne ingyenesen és rendszeresen friss szakmai információkat kapni hasonló témakörben, regisztráljon itt!

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Dél-Ukrajna titkos kertje: üvegházi csoda csemegekukoricával!

2024. március 28. 10:10

Ukrajna déli részén a termelők azon fáradoznak, hogy újabb „csodát” hozzanak létre, munkájuknak köszönhetően a csemegekukorica életre kelt az üvegházak melegében, és ha minden jól megy, hamarosan megjelenik az asztalokon is.

RAPOOL: a repce a hivatásunk, már 50 éve

2024. március 27. 10:10

A bólyi RAPOOL Repce Akadémia nyitotta meg a jubileumi esztendőt, amikor a vállalat azt ünnepli, hogy immár öt évtizede látja el a termelőket kiemelkedő minőségű repcehibridekkel.

Nemcsak hálóval vagy fóliával lehet már bálát kötözni, csomagolni

2024. március 26. 10:10

A neccháló és a takarófólia egyfajta „keverékét” alkotta meg egy izraeli cég, forradalmasítva a bálák kötözését, csomagolását.

Mindenki nyer vele: napenergiával működtetik az öntözést Dél-Afrikában

2024. március 24. 12:10

A dél-afrikai gyümölcsösökben sok helyen már inkább napenergiával működtetik az öntözőrendszereket ahelyett, hogy az országban bizonytalan energiahálózatra hagyatkoznának.

570 lóerő, gumiheveder, brutális hatékonyság – Új John Deere traktor érkezett Tiszaszentimrére

2022. május 15. 14:36

Az Urbán major gépparkja főként John Deere traktorokból áll, áprilisban pedig egy újabbal gazdagodott.

Modern vertikális farmot adtak át Dániában

2021. január 16. 06:38

A vertikális gazdálkodás a városi terek felhasználásának egyik újszerű módjaként fontos szerephez juthat a jövőben a világ növekvő élelmiszerigényének kielégítésére és az élelmiszer helyi termelésére.

Szántóföldi növényvédelmi előrejelzés: itt az idő kihelyezni a szignalizációs eszközöket!

2022. augusztus 30. 11:36

A kikelt árpa- és búzanövényeken máris megjelentek a gabonaféléken szívogató levéltetvek.

Fagyok és aszály! Elkéstem a biztosítással?

2020. április 27. 08:52

Az idén még nagyobb jelentősége lesz annak, hogy biztosítsuk növényeinket valamilyen formában, mert a fagyok és az aszály már most jól láthatóan visszafordíthatatlan károkat okoz az ország teljes területén.