Agrárközélet
Agrárközélet

Személyi változásokról számolt be a Bayer

Személyi változásokról számolt be a Bayer

Agrofórum Online

A Bayer Hungária Kft. kormányzati kapcsolatok vezetői pozíciót hozott létre kommunikációs feladatkörrel egybekötve. A Bayer itthoni felsővezetőségének új tagja Benyó Zsuzsanna. Szintén nemrégiben nevezték ki Dr. Aladics Balázst a Bayer Állategészségügyi üzletágának dél-kelet európai régióért felelős kereskedelmi igazgatójának.

Kormányzati kapcsolatokért és kommunikációért felelős vezetőnek nevezték ki a Bayer Hungária Kft.-nél Benyó Zsuzsannát. Az új vezető egyik kiemelt feladata a Bayer–Monsanto integráció külső és belső kommunikációjának megtervezése és vezetése. A Monsanto még tavaly ősszel fogadta el a Bayer felvásárlási ajánlatát. A tranzakcióval a Bayer célja, hogy a világ egyik vezető növényvédelmi és vetőmaggyártó cégeként fenntartható és innovatív megoldásokkal jobbá tegye a 2050-re immár 10 milliárd ember életét, azaz biztonságos, egészséges és elérhető élelmezést nyújtson.

A Bayer Hungária Kft. a jövőben sokkal kezdeményezőbb kommunikációt szeretne folytatni. A cégnél újdonság a vállalati- és kormányzati kapcsolatok feladatkör, amely szintén a nyíltabb és aktívabb vállalati kommunikációért jött létre – Benyó Zsuzsanna ennek megvalósítására kapott megbízást.

Zsuzsanna elismert vezető kommunikációs szakember, aki 18 éves tapasztalattal rendelkezik a PR, a munkáltató márkaépítése, a közösségi, a kormányzati ügyek és a társadalmi felelősségvállalás területén.
A Bayer Hungária Kft. előtt a Mercedes-Benz kommunikációs és Public Affairs vezetője volt, illetve több mint egy évtizedig a Grayling, a világ egyik vezető kommunikációs és PA tanácsadó cégének regionális vezetőjeként tevékenykedett több kelet-közép európai országban.

Dr. Aladics Balázs a Bayer Állategészségügy dél-európai vezetője

Dr. Aladics Balázst júniustól a Bayer Állategészségügy dél-európai vezetőjének nevezték ki – az állatorvos-közgazdász végzettségű szakember már tíz éve dolgozik a vállalatnál; ezt megelőzően egy másik multinacionális gyártónál illetve a praxisban szerzett tapasztalatot. A Bayer Állategészségügy a magyar és a régiós állategészségügyi piac meghatározó szereplője, és hazánkban a társállatok számára kínált gyógyszerek esetében piacvezető is.

Balázs fontosnak tartja, hogy ne csak a betegségek megelőzésével és kezelésével foglalkozzunk, hanem az állatvédelemre és a felelős állattartásra is megfelelő figyelmet fordítsunk. Ha társállatainkról, például kutyáinkról van szó, nem elegendő csupán az  állategészségügyi gondoskodás, hanem biztosítani kell kedvenceink számára olyan lehetőségeket és életteret, ahol a gazdijukkal közösen, társként élhetik meg a mindennapokat, akár otthonukon kívül is. Aladics Balázs éppen ezért idén az Év Kutyabarát Helye Pályázat zsűrijében is helyet foglal.

(Bayer Hungária Kft.)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Lengyelország vezető kertészeti vállalkozása vár gyakorlatra!

2024. március 7. 16:10

Együttműködési megállapodást kötött a Széchenyi István Egyetem és a Primavega lengyel mezőgazdasági vállalat.

5 kategóriában szavazhatunk a természetszeretet és a környezetvédelem élharcosaira

2024. február 22. 11:40

Az Országos Erdészeti Egyesület által szervezett Erdei Vándortábor Program idén először hirdeti meg a Nagykövet Awardot.

Így áll most a belvízhelyzet Magyarországon

2024. február 21. 16:10

Az országban 2024 elején számottevő, de nem kiemelkedően magas a belvízzel borított mezőgazdasági területek nagysága.

A lehullott agancsot nem érdemes hazavinni, büntetés jár érte

2024. február 14. 10:10

A szarvasok április elejéig vetik le agancsukat, amelyek engedély nélküli gyűjtése – főleg kereskedelmi célú, szervezett és állatkínzással járó formájában – a teljes erdei ökoszisztémát veszélyezteti: a tavaszra legyengült kondíciójú nagyvad mellett kárt szenvednek a fiatal facsemeték és a vékony kérgű fafajok is: emellett lopásnak minősül.

Huszár aktív – a magyar huszár

2018. február 23. 07:39

Régebben csak laza savanyú talajokon találkozhattunk a széltippannal, ma már a legjobb gabonatermő területeink közül is sok helyen jelentős borítással bír.

Ami késik, nem múlik - Tudósítás az állami növényfajta elismerést tanúsító oklevelek átadásáról

2018. március 2. 17:00

Megkésett, de ma is aktuális beszámoló az állami növényfajta elismerést tanúsító oklevelek átadásáról.

Lamardor - csak mondjon igent!

2018. június 29. 12:11

A csávázószerek és a csávázási eljárások kutatásában és fejlesztésében a Bayer több mint 100 éves múltra tekint vissza.

A Propulse aranyat ér

2018. május 2. 11:48

Őszi káposztarepcében a Propulse a virágzás stádiumában alkalmazva a szártőkorhadást, fehérszárúságot okozó Sclerotinia sclerotiorum és a repce becőrontó Alternaria brassicae kórokozók ellen kiemelkedő hatékonysággal rendelkezik.