Gépinfo
Gépinfo

Változás a CLAAS Konszern vezetőségi szóvivő posztján

Változás a CLAAS Konszern vezetőségi szóvivő posztján

Agrofórum Online

Herman Lohbecket nevezték ki a CLAAS Konszern vezetőségi szóvivőjének. 2017. október 1-jétől tölti be új posztját, ezen a napon vonul majd nyugdíjba elődje, a jelenlegi szóvivő, Lothar Kriszun.

„Lothar Kriszun sokat tett vállalatunkért. A 36 évnyi, vállalatunknál eltöltött idő alatt különböző területeken tevékenykedett vezetői pozíciókban, ebből 15 évig a konszern vezetőségében. Személye a CLAAS fejlődésének egyik fő hajtóereje volt.“ nyilatkozta a személycsere nyilvánosságra hozatalakor Cathrina Claas-Mühlhäuser, a CLAAS Felügyelőbizottságának elnöke. „Hermann Lohbeck-kel a megüresedő pozíciót egy hozzáértő, dinamikus személyiséggel töltjük be, aki közel két évtizedig kitűnő vezetői munkát végzett.“


Hermann Lohbeck

Hermann Lohbeck 2014 óta tagja a CLAAS Konszern vezetőségének, és a szálastakarmány-betakarítógépek területért felel. A minősített diplomás kereskedő egy könyvelőcégnél audit asszisztensi, később adótanácsadó és könyvvizsgáló munkakörben dolgozott. 1999-ben kezdett el a CLAAS-nál dolgozni. Gazdasági osztályvezetőként tevékenykedett a számvitel és adózás területén, majd kontrolling vezető lett, és egészen 2014-ig a CLAAS Selbstfahrende Erntemaschinen GmbH kereskedelemi igazgatója volt.

Október elsejétől új munkakörében a CLAAS Konszern vezetőségének szóvivője lesz, s ezen kívül a vállalati kommunikáció és vállalatfejlesztés területekért felel majd.

(Axiál Kft.)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Ilyen lesz a debreceni BMW!

2024. április 17. 13:10

A BMW Group új tanulmányautója első ízben enged betekintést a Neue Klasse modellgeneráció SAV karosszériaváltozatába.

Skoda Epiq: itt az új elektromos városi SUV!

2024. április 16. 11:10

A Skoda AUTO közzétette tisztán elektromos, akkumulátorhajtású (BEV), városi SUV-crossover modelljének nevét, valamint az újdonságra első betekintést kínáló dizájntanulmányát.

Munka közben is optimalizálható a traktor működése

2024. április 16. 10:10

A Trelleborg először a SIMA 2022 kiállításon mutatta be az adaptív gumiabroncs-felügyeleti rendszerét (ATMS – Adaptive Tire Management System), amely elnyerte a SIMA Innovációs Díj bronzérmét.

Demózni vitte önjáró takarmánykeverő-kiosztóját a Valkon

2024. április 15. 07:40

Új géptípussal bővült idén a Valkon 2007 Kft. kínálata, amely az 1971-ben alapított francia Lucas G takarmánykeverő-kiosztó gépekre szakosodott vállalat legújabb modellje.

Izgalmas fejlesztés érkezett az önjáró CLAAS gépekhez

2023. július 24. 11:10

Mostantól új funkciókat kínál a CLAAS univerzális terminálja, a CEMIS 1200 megkönnyíti a referencia vonalak és a művelőutak kezelését.

Bővíti telephelyét a CLAAS

2019. augusztus 7. 12:03

A bővített területen a CLAAS ki tudja építeni gyártását, és még hatékonyabb struktúrákat tud kialakítani.

JAGUAR sok újdonsággal és új top modellel

2019. október 3. 13:33

A CLAAS bemutatja a JAGUAR 990-et, a 900-as silózó sorozat legújabb top modelljét.