Egyéb videók

Ázsiát is meghódítja a a Vitafort Zrt. - Bizakodóbb állattenyésztők Hódmezővásárhelyen

Újabb belföldi és hazai sikerekről számolhatott be a közelmúltban a VITAFORT Első Takarmánygyártó és Forgalmazó Zrt. A vállalat 2017-ben sem hiányozhatott a hazai állattenyésztés egyik legrangosabb rendezvényről, a hódmezővásárhelyi Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokról, amely ezúttal sokkal pozitívabb hangulatban zajlott, mint az elmúlt évek találkozói.

Témakör:

AGRISK - Egyre több gazdálkodó köt biztosítást

Surmann Árpád, az Agrisk.hu portál vezetője, agrárbiztosítási szakértő nyilatkozata.

Témakör:

Az egész ország büszke lehet rájuk! - Vitafort Zrt. az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokon

A 2016-os, XXIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokról ezúttal sem hiányozhatott a Vitafort Zrt., amely ebben az évben 35. születésnapját ünnepelheti.

Témakör:

Kramer rakodógépek Nádasi Roland erősember ellen - Valkon Kft. az OMÉK-on

Szó szerint erős közönségprogrammal készült a Valkon Kft. az idei, 77. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállításra. A kecskeméti cég standján ugyanis Kramer rakodógépek mérték össze erejüket és tudásukat Nádasi Roland világbajnok erősemberrel.

Témakör:

Az előre gondolkodáshoz alternatívákra van szükség - Vitafort Hódmezővásárhelyen

Mindenki esőért imádkozott a Vitafort standján a hódmezővásárhelyi kiállítás alkalmával. A partnerekkel folytatott beszélgetések egyik kiemelt témája ugyanis a napraforgó és a kukorica vetése volt. Emellett azonban az is szóba került, hogy a baromfi, a sertés és a tej ára is 20-25 százalékkal alacsonyabb, mint tavaly.

Témakör:

Így dolgozik az új Palfinger-Epsilon erdészeti daru - KUHN Rakodógép Kft. gépbemutató

November közepén a Kalocsa melletti Bátyán mutatta be terepi viszonyok között új Palfinger-Epsilon erdészeti daruját a KUHN Rakodógép Kft. A innovatív eszközt a közönség ugyan már láthatta az innoLignum Sopron kiállításon és a MEGOSZ nagyrendezvényen, valós körülmények között azonban csak most mutatkozott be az új daru.

Témakör:

John Deere erdészeti gépek Zalában - Forwarder és harvester gépbemutatót tartott az Öforst

Április végén erdészeti gépbemutató várta az erdőgazdálkodó érdeklődőket a Zala megyei Oltárcon. Az osztrák Öforst Forsttechnik GmbH rendezvényén két John Deere erdészeti gép, egy John Deere 1170E harvester és egy John Deere 1210E forwarder állt a középpontban. Erdő-Mező erdészeti videó a gépbemutatóról!

Témakör:

Feliratkozás RSS - Egyéb videók csatornájára