Bulvár
Bulvár

Háromszáz körbála égett Kiskunmajsán

Háromszáz körbála égett Kiskunmajsán

Katasztrófavédelem

Mintegy háromszáz körbála égett Kiskunmajsa külterületén, a Jászszentlászló felé vezető út mellett, írja a katasztrófavédelem. A tűzhöz a kiskunhalasi és a kiskunmajsai hivatásos tűzoltókat riasztották, akik két vízsugárral oltották a lángokat. Munkájukat erőgép is segítette.

Nyolc óra előtt sikerült két vízsugárral körülhatárolni a tüzet, így az továbbterjedni már nem tud.

A hiphop zenétől finomabb lesz az ementáli?

2019. április 19. 05:57

A hiphopos sajtot egyöntetűen édeskésebbnek találta a zsűri, és a laborvizsgálat is megállapította, hogy különbözik a társaitól.

Sáskajárástól tart Egyiptom

2019. április 12. 11:17

Egyiptom aggodalommal figyeli, hogy a szomszédos Szudánban a hosszabb esős időszak után elszaporodtak a sáskák, és félő, hogy ha megindulnak, útjuk a Vörös-tengerhez vezet.

Vádat emeltek a kétmilliárdos áfacsalás miatt

2019. április 1. 13:47

A vádlott egy társával kizárólag az általános forgalmi adó megfizetésének elkerülése érdekében hozott létre és működtetett fiktív cégláncolatot.

Sertéseket szállító kamion borult fel Taszárnál

2019. április 1. 11:03

A balesethez riasztott kaposvári hivatásos tűzoltók mentesítő kamionba terelik a sértetlen állatokat, munkájukat állatorvosok és a kaposvári önkéntes tűzoltók, a Kötél Egyesület tagjai segítik; a jármű 190 sertést szállított.

Szalmabálák gyulladtak ki Makó és Földeák között

2018. szeptember 24. 06:47

Az elsőként kiérkezett egységek egyrészt a közeli erdőt védték avaroltóval, a földeáki önkéntesek az út felől akadályozták meg a tűz továbbterjedését, a makói tűzoltók az állattartó telepet védték vízsugarakkal.

Szalmabálákat gyújtogatott, vádat emeltek ellene

2018. június 21. 08:39

A korábban részben ugyanilyen bűncselekmények miatt hosszabb szabadságvesztésre ítélt férfit tavaly novemberi elfogása után előzetes letartóztatásba helyezte a Pécsi Járásbíróság.

Elképesztően sok vegetáció- és erdőtűz volt május végéig

2018. június 6. 17:35

Idén az átlagosnál melegebb, tartósan száraz időjárás miatt már tavasz végén elkezdődött a nyári erdőtűz szezon.

Kiskacsák pusztultak el a tűzvészben

2018. október 6. 06:00

Kigyulladt egy ezernégyszáz négyzetméter alapterületű kacsaól Üllésen, az Árpád dűlőn, a tűzben húszezer kiskacsa elpusztult.