Bulvár
Bulvár

Jogosítvány nélkül, ittasan, lopott traktorral indult sörért

Jogosítvány nélkül, ittasan, lopott traktorral indult sörért

HVG

Jármű önkényes elvételének bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Berettyóújfalui Járási Ügyészség egy férfi ellen, aki engedély nélkül elvitte a munkáltatója traktorát azért, hogy Berettyóújfaluban sört vegyen.

A vádlott 2018 májusától dolgozott juhászként Berettyóújfalu közelében egy tanyán, a munkaadója itt tartotta a munkavégzéshez szükséges traktort, amelynek rendelkezésre állt az indítókulcsa is. A vádlott viszont nem vezethette a traktort, mert jogosítványa sem volt.

2018. május 27-én viszont a vádlott napközben nagy mennyiségű szeszes italt fogyasztott, majd kora délután elvette a traktor indítókulcsát, és a járművel a tanyáról Berettyóújfaluba ment, hogy az egyik áruházban sört vegyen magának. Az áruház parkolójában rendőrök igazoltatták, és kiderült, hogy a férfi erősen ittas állapotban volt.

A Berettyóújfalui Járási Ügyészség a vádlott ellen ittas állapotban elkövetett járművezetés vétsége és járművezetés önkényes elvételének bűntette miatt emelt vádat a Berettyóújfalui Járásbíróságon. A vádiratban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását és végleges hatályú közúti járművezetéstől eltiltás büntetés kiszabását indítványozta.

Több ezer szénabála lángol Vas megyében

2019. július 18. 07:41

A sárvári hivatásos tűzoltók és a csöngei önkéntesek kéziszerszámokkal körülhatárolták a lángokat, és két vízsugárral megakadályozzák a tűz terjedését.

Méreten aluli harcsákért kell felelnie

2019. július 10. 08:33

Az ellenőrök gyors és hatékony intézkedésének köszönhetően, a halakat élő állapotban sikerült visszaengedni a vízbe.

Hamis termékeket foglaltak le a magyar hatóságok

2019. július 9. 14:33

A magyarországi ellenőrzések eredményeképpen 484 millió forint értékben, több mint 183 tonna emberi fogyasztásra alkalmatlan élelmiszert, valamint több mint 2 millió liter italárut (nagyrészt borászati terméket) foglaltak le a szakemberek.

Engedélyezték 140 medve kilövését Hargita megyében

2019. július 6. 14:32

Romániának fel kell lépnie ebben az ügyben, az emberi életet meg kell védenie.

Három munkagépet foglaltak le a rendőrök Gyulán

2019. január 15. 09:17

A rendőrök a tehergépkocsi rakterében három munkagépet találtak, amelyek eredetét a férfiak nem tudták hitelt érdemlően igazolni és a forgalmi engedélyeket sem tudták átadni.

Continental: TractorMaster és CombineMaster

2018. április 20. 07:15

Új név és programbővítés.

Magyar gazdálkodókkal jártuk be Európa legmodernebb traktorgyárát

2018. július 9. 11:13

A 90 millió euróból felépített, 345 000 négyzetméteres Deutz-Fahr Land 150 000 négyzetméteres üzemében 16 típusból naponta 40 traktor készül el.

Gépészet Képgaléria Videó

Erőteljes, hatékony, tetszetős, gazdaságos – New Holland T7

2018. szeptember 3. 06:16

A New Holland méltán ismert a folyamatosan fejlődő, minden igényt kielégítő traktorkínálatáról. Ennek ékes bizonyítéka az utóbb években végrehajtott teljes körű modellfrissítés.