Bulvár
Bulvár

Nem volt necces! – Veterán traktorra ült a teniszcsillag

Nem volt necces! – Veterán traktorra ült a teniszcsillag

Szuperfarm

Izzik a közösségi média Marija Jurjevna Sarapova legújabb fotóitól pedig ezúttal semmi extrémet nem mutatott be a teniszcsillag. Vagy mégis?

A korábbi világelső egy Porschén pózolt, ami nem is lenne meglepő, hisz évek óta a sportautómárka az egyik legfőbb szponzora. Ezúttal azonban egy dízel Porschét próbált ki, ráadásul az egyik legrégebbit, a híres Porsche Junior traktort.

A kaliforniai Laguna Seca Raceway-en tartott Porsche-versenyautó találkozón az ötszörös Grand Slam-győztes, olimpiai ezüstérmes Sarapova Mark Weber korábbi Formula 1-es versenyző útmutatásai alapján lovagolta meg a traktort, amely igazi ritkaságnak számít.

Az ötvenes évek végén gyártott léghűtéses, Bosch dízeladagolós munkagépet 0,822 literes egyhengeres szívó dízelmotor hajtja.

A Porsche-Diesel Motorenbau vállalat az ötvenes években négyféle modell gyártásába kezdett: Junior (14-15 lóerővel), Standard (25 lóerő), Super (38 lóerő) és Master (50 lóerő). 1956 és 1963 között több mint 125 ezer traktort gyártottak, köztük azt a piros szépséget is, amelyet Sarapova kipróbált.

Több ezer szénabála lángol Vas megyében

2019. július 18. 07:41

A sárvári hivatásos tűzoltók és a csöngei önkéntesek kéziszerszámokkal körülhatárolták a lángokat, és két vízsugárral megakadályozzák a szénabáláktól a tűz továbbterjedését.

Méreten aluli harcsákért kell felelnie

2019. július 10. 08:33

Az ellenőrök gyors és hatékony intézkedésének köszönhetően, a halakat élő állapotban sikerült visszaengedni a vízbe.

Hamis termékeket foglaltak le a magyar hatóságok

2019. július 9. 14:33

A magyarországi ellenőrzések eredményeképpen 484 millió forint értékben, több mint 183 tonna emberi fogyasztásra alkalmatlan élelmiszert, valamint több mint 2 millió liter italárut (nagyrészt borászati terméket) foglaltak le a szakemberek.

Engedélyezték 140 medve kilövését Hargita megyében

2019. július 6. 14:32

Romániának fel kell lépnie ebben az ügyben, az emberi életet meg kell védenie.

Veterán traktorral utazott Németországból Moszkvába a német focidrukker

2018. június 18. 12:06

Hubert Wirth és kutyája, Hex egy 1936-ban gyártott, felújított Lanz Bulldoggal érkezett Oroszországba, hogy láthassa nemzeti válogatottját.

Akár egy Zetor is lehet az Év Traktora! - Megmutatjuk a döntős erőgépeket

2018. július 12. 16:39

Idén sem maradhat el az Év Traktora 2019 verseny, ahol ezúttal három kategóriában hirdet győztest a szakmai zsűri.

Traktorok és más mezőgazdasági gépek áfájával csaltak

2018. június 14. 09:17

A gyanúsítottak a fiktív utaztatásokat szabályosnak tűnő szállítási okmányokkal is alátámasztották, a szállítás költségeit ki is fizettették a vevőkkel

Gépvásárlási kisokos - hogyan legyél tudatos termelő?

2018. szeptember 12. 04:30

A mezőgazdasági piacon igen szokatlan, de annál szórakoztatóbb formában jelenteti meg mondanivalóját az AgroMax Gépkereskedelmi Kft. Képregényt készítenek ugyanis a termelőket érintő kérdésekről, problémákról, a hétköznapi életről.