A kért oldal néhány másodpercen belül betöltődik.

Hirdetés átugrása (X)

Traktor alá szorult a sofőr Kaposfőn (+KÉPEK)

Agrofórum Online

A bajba jutott férfit a helyiek szabadították ki. A helyszínre siettek a mentők is.

A bajba jutott férfit a helyiek szabadították ki. A helyszínre siettek a mentők is.

Árokba borult egy mezőgazdasági jármű Kaposfő Kossuth Lajos utcájában, a traktor vezetője pedig alászorult – erről értesítették a mentőszolgálat munkatársai a tűzoltókat péntek délelőtt.

A falubeliek és a mentők azonban a kaposvári egység kiérkezése előtt kiemelték a férfit a jármű alól, amely pótkocsistul az árokba borult. A tűzoltók áramtalanították a traktort, mialatt a mentők ellátták a sofőr sérüléseit.

(kapos.hu)

23 tonna ismeretlen eredetű burgonyát találtak egy teherautóban

Huszonhárom tonna ismeretlen eredetű burgonyát találtak a pénzügyőrök egy magyar rendszámú teherautó EKÁER ellenőrzése során az M1-es autópályán

Virtuális disznó - valódi tor

Bárki felnevelheti saját malacát Cégénydányádon anélkül, hogy elmozdulna a foteljéből a Legyen Malacod! program keretében.

Génmódosított szójával csaltak áfát

A nemzetközi bűnszervezet az árut szlovák, cseh, lengyel "bukó cégeken" pörgette át. A szóját a sor végén lévő székesfehérvári társaságok vásárolták fel, majd a be nem fizetett áfát levonták a fizetendő adóból, sőt jogtalanul vissza is igényelték.

Aggódnak a brit gazdák, mert túl sok a csapadék

Nagy-Britanniában, West Cornwall térségében már januárban 56%-kal több volt a csapadék mennyisége, mint a tavaszi átlag.