Gépinfo
Gépinfo

A Case IH a Potato Europe 2018 kizárólagos technológiai partnere

A Case IH a Potato Europe 2018 kizárólagos technológiai partnere

Agrofórum Online

Exkluzív technológiai partnereként a Case IH a PotatoEurope 2018 egyik legfontosabb támogatója.

A Case IH traktorok széles választékát tekinthetik meg munka közben Európa legnagyobb burgonyával foglalkozó rendezvénye, a Potato Europe látogatói szeptember 12-13 között. Ezek közé tartozi a Puma és a Puma CVX, a Maxxum, a Luxxum és a Farmall 95 C. Három teleszkópos rakodó: a Farmlift 735, a Farmlift 742 és a Farmlift 935 is szemügyre vehető.

„Nagyon örülünk, hogy ily módon aktívan támogathatjuk a legfontosabb európai burgonyarendezvényt, miközben bemutathatjuk gépeink teljesítményét a burgonyatermesztők számára – nyilatkozta Stefan Bogner, a Case IH Germany ügyvezető igazgatója.

Április, azaz a burgonya vetése óta a Case IH egy meteorológiai állomást is üzemeltet Rittergut Bockerode-ban, a rendezvény helyszínén. A méréseket, adatokat minden érdeklődő számára hozzáférhetővé tették egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével, amely Android és IOS rendszerhez is elérhető. Az ingyenes adatok a Caseihpotatoeurope@appsforagri.com felhasználónév és a caseih123 jelszó felhasználásával tekinthetők meg.

Hosszabb élettartamú gumiabroncsok traktorok számára

A Vredestein a párizsi SIMA nemzetközi mezőgazdasági kiállítás keretén belül bemutatja legújabb Traxion traktorabroncsait az európai piac számára.

Robot traktorok - A keleti válasz

Az autonóm, vezető nélküli traktor lesz a következő „nagy dobás” az indiai mezőgazdaságban. Az új traktorok, az önvezető autókhoz hasonlóan saját magukat irányítják/kormányozzák a GPS alapú technológia alkalmazásával.

Nőtt az agrárgép-finanszírozás összege

Továbbra is az egyik legstabilabb piac az agrárgép-finanszírozás. Itt is a várakozásokat meghaladó mértékben nőtt a finanszírozott összeg, mégpedig 14 százalékkal 82 milliárd forintra.

Mellső gerendely Crushboard simítóval, vagy traktornyom lazítóval Catros Specialhoz, vagy CatrosXL-hez

A Crushboard simító szétmorzsolja például a repcehüvelyeket és erősebb kelésre bírja a kihullott repcét. A repce-, napraforgó- és kukoricatarlót is felhánthatja a Crushboard simítóval, hogy a hántás után maradó szalma rothadását segítse.

Case IH sikerek Amerikában és Európában

A Case IH társaság 3 mezőgazdasági innovációs díjat nyert az AE 50 (American Society of Agricultural and Biological Engineers) értékelésben. Továbbá a párizsi SIMA 2019 kiállítás megnyitása előtt a zsűri már bejelentette a díjazottak listáját, amelyen szintén szerepel a CNH Industrial társaság globális brand-je a Case IH.

2019. január 31. 06:15

Automatizált gépek? A CASE IH már a jövővel kísérletezik

A CASE IH elindította az Autonómia és Automatizálási Programját, amelynek részeként kutatásokat és kísérleteket kezdtek valós körülmények között.

2018. július 10. 05:27

Új Case IH márkakereskedés Ukrajnában

2018. szeptember 20-án új Case IH márkakereskedés nyitotta meg kapuit Ukrajnában, ami a további növekedés alapját képezheti az ukrán piacon.

2018. szeptember 22. 08:04

A CASE IH Maxxum 145 Activedrive 8 az Év Traktora 2019-ben

A bolognai EIMA-n derült ki, melyik erőgép viselheti egy évig a rangos elismerést jelentő címet. A CASE IH egy másik kategóriában is jeleskedett!

2018. november 8. 08:59