Gépinfo
Gépinfo

A Case IH a Potato Europe 2018 kizárólagos technológiai partnere

A Case IH a Potato Europe 2018 kizárólagos technológiai partnere

Agrofórum Online

Exkluzív technológiai partnereként a Case IH a PotatoEurope 2018 egyik legfontosabb támogatója.

A Case IH traktorok széles választékát tekinthetik meg munka közben Európa legnagyobb burgonyával foglalkozó rendezvénye, a Potato Europe látogatói szeptember 12-13 között. Ezek közé tartozi a Puma és a Puma CVX, a Maxxum, a Luxxum és a Farmall 95 C. Három teleszkópos rakodó: a Farmlift 735, a Farmlift 742 és a Farmlift 935 is szemügyre vehető.

„Nagyon örülünk, hogy ily módon aktívan támogathatjuk a legfontosabb európai burgonyarendezvényt, miközben bemutathatjuk gépeink teljesítményét a burgonyatermesztők számára – nyilatkozta Stefan Bogner, a Case IH Germany ügyvezető igazgatója.

Április, azaz a burgonya vetése óta a Case IH egy meteorológiai állomást is üzemeltet Rittergut Bockerode-ban, a rendezvény helyszínén. A méréseket, adatokat minden érdeklődő számára hozzáférhetővé tették egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével, amely Android és IOS rendszerhez is elérhető. Az ingyenes adatok a Caseihpotatoeurope@appsforagri.com felhasználónév és a caseih123 jelszó felhasználásával tekinthetők meg.

„A rövid utak gyára” – Az Amazone új üzemet avatott fel Bramschében

Az Amazone csoport felavatta új üzemét a Bramsche közelében lévő Schleptrup ipari területen. Az új üzemet a rövid utak fémjelzik, és úgy tervezték, hogy változatos nagyméretű gépgyártás folyhasson benne.

Güttler Black Friday: NÁLUNK EGÉSZ HÉTEN FEKETE PÉNTEK VAN!

Regisztráljon most a kedvezményre jogosító kupon igénybevételéhez!

Újdonság a piacon: Dacia Dokker Pickup

Ugyan a Dacia Dokker Pickup nem kifejezetten szépség, hasznosságban nincsen párja: terhelhetősége 675 kilogramm, az alumínium lemezekből összeillesztett, 179 centiméter hosszú platót kopásálló műanyag oldalfalak szegélyezik.

Együttműködés a Pöttinger és a Magtár Kft. között

A Magtár Kft., a Pöttinger prémium kategóriás szálastakarmány betakarító gépeinek forgalmazásán túl, a szerviz és alkatrészellátás hátterét is biztosítja.

A Case IH traktorok meghódítják a Nyírséget is - Új telephelyet adott át az Agro-Békés

Nyíregyháza közelében is egyre nagyobb az érdeklődés a Case IH traktorok iránt, ezért nagyon fontos volt a térségben is fejleszteni.

2018. február 21. 12:03

Max, a profi és gazdabarát szervizes - Case IH és Pöttinger gépek a Gudmon Show-n

Max nem más, mint egy képzeletbeli mezőgazdasági gépszerelő, amelyet az Agromax Gépkereskedelmi Kft. választott jelképül.

2018. május 28. 10:53

Premier: Case IH Axial-Flow 250 kombájn – videó

A Case IH három új 250-es sorozatú Axial-Flow kombájnnal jelentkezik 2019-re, a meglévő 7240, 8240 és 9240 modellek helyett. Az új sorozat számos új, automatizált funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az üzemeltetők számára, hogy a teljesítményt és a minőséget tekintve könnyebben maximalizálják a gép teljesítményét.

2018. július 27. 11:20

Gépinfo Videó

A CASE IH Maxxum 145 Activedrive 8 az Év Traktora 2019-ben

A bolognai EIMA-n derült ki, melyik erőgép viselheti egy évig a rangos elismerést jelentő címet. A CASE IH egy másik kategóriában is jeleskedett!

2018. november 8. 08:59