Gépinfo
Gépinfo

A Case IH a Potato Europe 2018 kizárólagos technológiai partnere

A Case IH a Potato Europe 2018 kizárólagos technológiai partnere

Agrofórum Online

Exkluzív technológiai partnereként a Case IH a PotatoEurope 2018 egyik legfontosabb támogatója.

A Case IH traktorok széles választékát tekinthetik meg munka közben Európa legnagyobb burgonyával foglalkozó rendezvénye, a Potato Europe látogatói szeptember 12-13 között. Ezek közé tartozi a Puma és a Puma CVX, a Maxxum, a Luxxum és a Farmall 95 C. Három teleszkópos rakodó: a Farmlift 735, a Farmlift 742 és a Farmlift 935 is szemügyre vehető.

„Nagyon örülünk, hogy ily módon aktívan támogathatjuk a legfontosabb európai burgonyarendezvényt, miközben bemutathatjuk gépeink teljesítményét a burgonyatermesztők számára – nyilatkozta Stefan Bogner, a Case IH Germany ügyvezető igazgatója.

Április, azaz a burgonya vetése óta a Case IH egy meteorológiai állomást is üzemeltet Rittergut Bockerode-ban, a rendezvény helyszínén. A méréseket, adatokat minden érdeklődő számára hozzáférhetővé tették egy mobiltelefonos alkalmazás segítségével, amely Android és IOS rendszerhez is elérhető. Az ingyenes adatok a Caseihpotatoeurope@appsforagri.com felhasználónév és a caseih123 jelszó felhasználásával tekinthetők meg.

Először Magyarországon a szakmák Európabajnoksága

A EuroSkills Budapest 2018 versenyen Európa legfelkészültebb fiatal szakemberei mérik össze tehetségüket: 28 ország közel 600 versenyzője, előreláthatóan 40 szakmában bizonyítja naprakész és professzionális tudását. A régióból elsőként Magyarország rendezi meg a rangos nemzetközi szakmai versenyt 2018. szeptember 26-28-án, Budapesten a Hungexpo területén. A program a Nemzetgazdasági Minisztérium támogatásával valósul meg, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében. Fő támogatói között a KITE Zrt. is helyet kapott.

Hatalmas erdészeti gépek lepték el Sopront

Hazánk legjelentősebb szakai rendezvényén ezúttal is számos érdekes és hasznos erdészeti gépet, technológiát láthattak a látogatók.

Gépinfo Videó

Ideje váltani! Steyr tesztvezetés az Agro-Tipp-nél

Próbálja ki az új S-Control 8 sebességváltó egyedülálló vezetési élményét az Agro-Tipp Kft.-nél!

Tiszta Amerika: rengeteg pickup-ot vásároltunk

Az első nyolc hónapban a hazai személyautó és kishaszonjármű forgalomba helyezések száma 29,6 százalékkal bővült – derült ki a Datahouse adatiból.

Önjáró fűkasza és gyomirtó gép az 50 legjobb mezőgazdasági gépinnováció között

Permetezőgép, traktorok, salátabetakarító- és gyomirtó gép, öntözőrendszer, sőt, üvegházakba fejlesztett fotoperiodikus lámpa is a díjazott innovációk között.

2018. március 5. 10:46

Önvezető megoldások Case IH-val és New Hollanddal

Az Autonomous Solutions, Inc. (ASI) együttműködésre lépett a Case IH és a New Holland gyárakkal, hogy kipróbálhassa a technológiáját két kísérleti programban - kaliforniai nagyüzemi termelőknél.

2018. április 10. 16:43

Premier: Case IH Axial-Flow 250 kombájn – videó

A Case IH három új 250-es sorozatú Axial-Flow kombájnnal jelentkezik 2019-re, a meglévő 7240, 8240 és 9240 modellek helyett. Az új sorozat számos új, automatizált funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az üzemeltetők számára, hogy a teljesítményt és a minőséget tekintve könnyebben maximalizálják a gép teljesítményét.

2018. július 27. 11:20

Gépinfo Videó

CASE IH traktorok lepték el a békéscsabai repülőteret

2018-ban is nagy érdeklődés kísérte az Agro-Békés Kft. nyílt napját a békéscsabai repülőtéren. A munkagépek mellett természetesen a CASE IH traktorok és kombájnok álltak a középpontban.

2018. június 25. 12:03

Gépészet Képgaléria Videó