Gépinfo
Gépinfo

Güttler Black Friday – Talajművelő gépek és szárzúzók akár 30%-os kedvezménnyel

Güttler Black Friday – Talajművelő gépek és szárzúzók akár 30%-os kedvezménnyel

Agrofórum Online

A Güttler Kft. is csatlakozik az Egyesült Államokból indult, mára a világ jelentős részén elterjedt Black Friday akcióhoz. Fekete Péntek alkalmával, november 22. és 24. között a magyarországi gépgyártó és gépforgalmazó jelentős kedvezménnyel kínálja termékeit a gazdálkodóknak.

A Güttler Kft.-től három napon keresztül akár 30%-kal olcsóbban is megvásárolhatók a Güttler és Moreni talajművelő gépek, valamint a Müthing szárzúzók.

Rendeljen gyorsan, óriási kedvezménnyel a Güttler Kft. honlapján IDE kattintva!

Mi is az a Black Friday, azaz a Fekete Péntek?

A Black Friday a hálaadást követő péntek elnevezése az Egyesült Államokban. A Fekete Péntek néhány évtizede hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdete. A kifejezés 1966-ban keletkezett, használata 2009-re vált általánossá. Mivel a hálaadás az Egyesült Államokban november negyedik csütörtökére esik, a fekete péntek így november 23-29. közé esik.

(Güttler Kft.)

A Vredestein új abroncsméreteket mutat be a VF Traxion Optimall sorozatához

Az új abroncsméreteket a Bolognában 2018. november 7–11. között megrendezésre kerülő Nemzetközi Mezőgazdasági és Kertészeti Munkagép (EIMA) kiállításon tekinthetik meg az érdeklődők.

A salátát már robotkertész gondozza

Az Iron Ox salátagyárát egy 720 négyzetméteres raktárban hozták létre, ahol a növényekről nem emberek, hanem Angus, a 450 kilogrammos robot gondoskodik.

Nagy készletkisöprés - Kivételes gabonakombájnok, egyedülálló ár és finanszírozás

A 175 lóerős Nova, a 220 lóerős Vector, a 340 lóerős Acros és az 520 lóerős RT490 gabonabetakarító gép megvásárlásához ráadásul most egy bónusz is jár: a kombájnvásárlóknak KERNER HYBRID kultivátort biztosítanak kipróbálásra az őszi szezonban.

Az Apollo Vredestein új traktorabroncsokat mutat be a 2018-as EIMA kiállításon

Az olaszországi Bolognában kétévente megrendezett Nemzetközi Mezőgazdasági és Kertészeti Munkagép-kiállításon (EIMA) 1900 vállalat vesz részt 40 különböző országból, és több mint 50 000, a mezőgazdaság valamennyi területén alkalmazott munkagép- és berendezéstípust vonultatnak fel.

Fenntartható szemlélet, hosszú távú gondolkodás - Güttler szőlészeti gépbemutató Egerben

A hangsúly nem kifejezetten egy-egy terméken, sokkal inkább a cég által nyújtott komplett technológián volt, amelyre az egri szőlészek is felfigyeltek.

2018. április 18. 09:45

A mulcsozás mestere

Ezzel a címmel tartott szántóföldi gépbemutatót a Güttler Kft., ahol Müthing mulcs-technológiával ismerkedhettek meg az érdeklődők.

2018. szeptember 14. 09:17

Gépészet Képgaléria Videó

Egy hetes gépvásár, ne maradjon le!

Egy ideje tervezgeti már, hogy GÜTTLER gépet vásárol? Akkor itt az idő. Egy hetes készletkisöprést tartunk!

2018. június 4. 08:04

Güttler: jól bevált henger új munkaszélességgel

A Güttler a jól ismert Mayor-hengerek sorozatgyártását egy 8,20 m-es munkaszélességű típussal bővíti.

2018. április 12. 07:04