Gépinfo
Gépinfo

Hódmezőrület – Egy nap a veterán traktorok és a driftelés bűvöletében

Hódmezőrület – Egy nap a veterán traktorok és a driftelés bűvöletében

Agrofórum Online

Második alkalommal megrendezésre kerül a Hódmezőrület veterán autó- és mezőgazdasági gépkiállítás, driftnap elnevezésű esemény, melyet 2017. augusztus 26-27-én Hódmezővásárhelyen szervez meg az Axiál Kft.

A szervező szeretettel vár, minden olyan géptulajdonost, akinek járművét legalább 30 éve gyártották, használata kizárólag a jellegével összefüggő célból történik, továbbá az eredeti műszaki jellemzőit nem változtatták meg, vagy annak megfelelően helyreállították. Az eseményre jelentkezhetnek veterán mezőgazdasági-, illetve egyéb old timer géptulajdonosok, de szeretettel várják a gépritkaságok tulajait is. Csupán egy adatlapot kell ehhez beküldeniük a marketing@axial.hu e-mail címre.

A jelentkezési lapon szükséges megadni a gép műszaki jellemzőit, a tulajdonos elérhetőségét, valamint jelölni kell a szállás és étkezés igényt. Szintén a kitöltendő dokumentumon lehet jelölni, hogy a kiállító részt kíván-e venni gépfelvonuláson, melyet a beérkezett válaszok függvényében rendez meg a szervező. A gép történetének rövid leírása, illetve fénykép, videó csatolása a helyszíni, valamint esemény előtti-utáni promócióhoz nyújtana segítséget. A jelentkezési lapot legkésőbb 2017. augusztus 6-ig kell beküldeni.

Veterán mezőgazdasági gép és Old timer autó és jármű ritkaság jelentkezési lap a szövegre kattintva letölthető.

A rendezvény helyszíne a Hód-Mezőgazda Zrt. kiállítói területe, ahol minden évben megnyitja kapuit az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok. A kellő térrel és megfelelő infrastruktúrával rendelkező színtér kiválóan alkalmas arra, hogy a veterán kiállítóknak, a drift autó bemutatóknak és az egyéb közönség programoknak egyaránt helyet biztosítson.

A Hódmezőrület eredeti célja, hogy felkeltse a fiatalok figyelmét a mezőgazdaság iránt, az agrárium egy izgalmas arcát mutassa be a szektortól távol élők számára. A 2016-os esemény óriási sikernek bizonyult több ezer látogató volt kíváncsi a programokra, melyeket az AXIÁL Kft. most tovább szeretne színesíteni a veterán kiállítással.

A rendezvény látogatása, illetve a rendezvényre történő jelentkezés ingyenes. További információt a jelentkezési lapon, a marketing@axial.hu e-mail címen vagy a www.hodmezorulet.hu honlapon kaphat!

(Axiál Kft.)

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

Skoda Epiq: itt az új elektromos városi SUV!

2024. április 16. 11:10

A Skoda AUTO közzétette tisztán elektromos, akkumulátorhajtású (BEV), városi SUV-crossover modelljének nevét, valamint az újdonságra első betekintést kínáló dizájntanulmányát.

Munka közben is optimalizálható a traktor működése

2024. április 16. 10:10

A Trelleborg először a SIMA 2022 kiállításon mutatta be az adaptív gumiabroncs-felügyeleti rendszerét (ATMS – Adaptive Tire Management System), amely elnyerte a SIMA Innovációs Díj bronzérmét.

Demózni vitte önjáró takarmánykeverő-kiosztóját a Valkon

2024. április 15. 07:40

Új géptípussal bővült idén a Valkon 2007 Kft. kínálata, amely az 1971-ben alapított francia Lucas G takarmánykeverő-kiosztó gépekre szakosodott vállalat legújabb modellje.

Vagány villanyautóval rukkolt elő az Alfa Romeo

2024. április 13. 15:10

Az Alfa Romeo új kompakt modellje a Milano, amellyel a márkára jellemző sportosság tér vissza Európa legnagyobb piaci szegmensébe.

Szüreti mulatság és veterán gépek bemutatója várja az érdeklődőket Vácrátóton

2019. szeptember 7. 14:44

A vácrátóti szüreti mulatság a bor, a kultúra és a gasztronómia kapcsolatát hivatott erősíteni a hagyományok életben tartása mellett.

A mezőgazdasági gépbemutató nem marad el

2020. április 10. 04:37

A magyar mezőgazdasági gépgyárak a járványhelyzet ellenére be szeretnék mutatni termékeiket, amelyre egyelőre csak digitálisan van lehetőség.

Vetéshez, tarlóápoláshoz, bálázáshoz való profi gépeket mutatott be a Kuhn

2023. július 18. 07:10

Nyári Szántóföldi Gépbemutató Túrára indult július 6–14. között a Kuhn Mezőgazdasági Gép Kft. csapata. Elsősorban Magyarország keleti felét vették a nyakukba, hogy megmutassák a gazdáknak, mire képesek a gyakorlatban a legnépszerűbb, legkeresettebb munkagépeik.

Väderstad szakmai bemutatók - ahol mindig tanulhat valami újat

2021. július 9. 11:25

A Väderstad szántóföldi gépbemutatókat szervez 2021. július 26. és augusztus 2. között az ország több pontján.