Gépinfo
Gépinfo

iF Design Award 2017 díjat nyert a Kubota M7001

iF Design Award 2017 díjat nyert a Kubota M7001

Agrofórum Online

Több mint 5500 pályamű érkezett 59 országból, hogy elnyerje a rangos design kitüntetést, és az 58 független tagból álló zsűri a Kubota 170 lóerőig elérhető M7001 szériájának ítélte a díjat. A németországi hannoveri székhelyű iF Nemzetközi Design szervezet több mint 60 éve minden esztendőben kihirdeti az “iF Design Award” díjat, amely a legfontosabb formatervezési elismerés világszerte.

“Nagy megtiszteltetés, hogy elnyertük a világszínvonalú kiváló dizájn szimbólumának számító iF Design Award díjat. Az M7-es traktor megalkotása volt az első lépés a Kubota globális márkává való fejlődéséhez. Az innovatív tervezés hozzájárul a márka fokozatos erősödéséhez a piacon és a színvonalas terméknek köszönhetően egyre több gazda fog bizalmat szavazni a Kubotának” – nyilatkozott Hisato Kato a Kubota formatervezési osztály vezetője.

A Japán módszerek alapján Franciaországban gyártott M7001 széria kiemelkedő emelési kapacitásának és sokoldalúságának köszönhetően kiválóan alkalmas precíziós gazdálkodásra. A Kubota M7001 széria 6,1 literes innovatív DPF és SCR rendszerével ellátott motorja megfelel a Stage IV emissziós követelményeknek, így garantáltan környezetbarát. A széria 130, 150 és 170 lóerős típusai egyaránt alkalmasak nehéz szántóföldi feladatok elvégzésére. A költséghatékony üzemeltetés és a fordulatszám monitoring mellett kiemelkedő a vezetői kényelem is.

A japán tervezők az innovatív fejlesztéseket az osakai Kubota Design Center-ben végzik. A 2014 decemberében felvett feljesztési irányelveket alkalmazták az új, M5001,  Narrow és MGXIII szériák esetében is, így erősítve a márka stratégiáját és pozícióját a globális mezőgazdasági géppiacon.

Tudjon meg többet a Kubota traktorok magyarországi forgalmazójáról >>>

A cikk angol verziójáért kattintson IDE!

(Két-Kata Kft.)

Félmilliárdos támogatást kap a magyarországi mezőgépgyártó

A bálázókat gyártó cég a támogatott fejlesztés keretében új megmunkáló berendezéseket állít be és 665 négyzetméterrel bővíti gyártócsarnokát.

Kiss Norbi: Balszerencsés, hogy a Hungaroring a kamionverseny-szezon elejére került - VIDEÓ

Hétvégén rendezik meg a FIA Kamion Európa-bajnokság magyarországi futamát a Hungaroringen, A FLIEGL által is támogatott Kiss Norberttel beszélgettünk.

Gépinfo Videó

Az Európai Parlament jóváhagyta a drónok biztonságos reptetését célzó szabálytervezetet

A drónt üzemeltetőknek ismerniük kell a rájuk vonatkozó szabályzást és ügyelniük kell arra, hogy eszközük repülés közben ne sodorjon veszélybe más személyt.

Megérkezett a harmadik generációs Mercedes-Benz Sprinter

Minden eddiginél több konfigurációval érkezik júniusban a vadonatúj Mercedes-Benz Sprinter a haszongépjárműveket értékesítő kereskedésekbe.

Ha gazdálkodó a lakberendező - Menő bútorok veterán traktorokból

Minibár a benzines kannából, asztal és bárpult a motorháztetőből, szék a traktorok üléséből, asztali lámpa John Deere tartozékokból.

2018. április 24. 05:56

Traktorok és más mezőgazdasági gépek áfájával csaltak

A gyanúsítottak a fiktív utaztatásokat szabályosnak tűnő szállítási okmányokkal is alátámasztották, a szállítás költségeit ki is fizettették a vevőkkel

2018. június 14. 09:17

Max, a profi és gazdabarát szervizes - Case IH és Pöttinger gépek a Gudmon Show-n

Max nem más, mint egy képzeletbeli mezőgazdasági gépszerelő, amelyet az Agromax Gépkereskedelmi Kft. választott jelképül.

2018. május 28. 10:53

A legjobb CASE IH ajánlatok egy helyen

Összegyűjtöttük Neked a legütősebb CASE IH traktor- és kombájnajánlatokat! Találsz benne újdonságokat, bemutatógépet és sok hasznos kiegészítőt is.

2018. május 17. 05:44