Gépinfo
Gépinfo

Közös nemzetközi sajtóbemutatót tartott Magyarországon a Lemken és a Krone (KÉPGALÉRIÁK)

Közös nemzetközi sajtóbemutatót tartott Magyarországon a Lemken és a Krone (KÉPGALÉRIÁK)

Agrofórum Online

Június 21-én és 22-én Magyarországon tartott közös szántóföldi sajtóbemutatót két német mezőgazdasági gépgyártó, a Lemken és a Krone.

Június 21-én és 22-én tartott közös szántóföldi sajtóbemutatót két német mezőgazdasági gépgyártó, a Lemken és a Krone. A Magyarországon – Bük-fürdőn, Sopronhorpácson és Szakonyban – megszervezett rendezvényre 27 országból mintegy másfél száz újságíró érkezett – többek között Kanadából, Oroszországból, Nagy-Britanniából, Spanyolországból, de a szomszédos államokból is.

A magyar újságírókból álló csoport kedden a Lemken új termékeit tekinthette meg, amelyek közül többet már az Agritechnica kiállításon is bemutatott a gyártó. Új technológiai megoldásokkal látták el a Solitair és az Azurit vetőgépeket, valamint a Vega permetezőgépet, de megtekinthettük a Lemken Heliodor és Rubin rövidtárcsáját, a DuraMaxx ekefejekkel ellátott Juwel ekét, és a Karat kultivátort, amelyen a kapák négy sorban helyezkednek el.


Lemken Haliodor rövidtárcsa – Fotógalériához kattintson a képre! – Fotó: Gribek Dániel

A második napon a Krone új fejlesztéseivel ismerkedett meg a magyar újságíró delegáció. A legnagyobb érdeklődés a Premos 5000 pelletáló gépet övezte, amelyet a gyakorlatban is bemutattak. A körbálázók közül a Bellima, a Fortima, a Comprima és az Ultima ment végig a rendeken, míg a nagykocka bálázók közül a BigPack különböző típusai dolgoztak.


Krone Fortina körbálázó – Fotógalériához kattintson a képre! – Fotó: Gribek Dániel

Az Agrofórum Online és az Agrofórum szaklapja hamarosan bővebben is bemutatja a Lemken és a Krone mezőgazdasági gépeit, addig képgalériánkat ajáljuk figyelmébe!

Lemken sajtóbemutató képgalériája >>>
Krone sajtóbemutató képgalériája >>>

(Gribek Dániel – Agrofórum Online)

AGROmashEXPO, AgrárgépShow 2020 - Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési díj pályázat

2019. november 18. 18:47

2019. október 30-án indult az AGROmashEXPO, AgrárgépShow Hazai és Nemzetközi Termékfejlesztési Díj verseny. A nevező cégek 2019. november 21-ig tölthetik fel pályázataikat a www.termekfejlesztesidij.hu oldalra.

A New Holland három ezüstérmet szerzett az Agritechnica 2019 kiállításon

2019. november 17. 11:17

A T7 traktorhoz kialakított bálázó szabályzó rendszer harmonikus traktor-munkagép együttműködést biztosít, amelynek eredményeként növelhető a teljesítmény, 12%-kal csökkenthető a hajtóanyag fogyasztás és komfortosabb a gépkezelés.

Csökkentek a Rába értékesítései a mezőgazdasági szegmensben

2019. november 14. 16:47

A mezőgazdasági szegmenset illetően a Rába termékei iránti kereslet nem érte el a 2018 I-III. negyedéves szintet, a kereslet csökkenés 16,0 százalékot ért el.

Massey Ferguson koncepció a közeljövőből – így ünnepli a Massey Ferguson a Holdraszállás 50. évfordulóját!

2019. november 14. 07:33

A Massey Ferguson egy különleges koncepciótraktorral ünnepelte az első Holdraszállás 50. évfordulóját. A fehér színre festett traktor egy 200-250 LE-s erőgép méretében mutatta meg, hogy gondolja az MF a következő 10 év technológiáját és formatervét.

„Földöntúli élmény” a lébényi réten - Fliegl nyílt nap

2019. szeptember 30. 14:48

A nagyszámú külföldi és hazai meghívottak számára a teljes gyártmány portfóliót bemutató monstre programot szervezetek.

Väderstad szántóföldi gépbemutató

2018. július 12. 10:47

A szakmai bemutató, ahol mindig új dolgokat tanulhat!

Krone Show - májusban négy helyszínen

2018. április 27. 16:20

A már hagyományos, ötödik alkalommal meghirdetett Krone Show Rábapordányban, Somogyaszalón, Tiszacsegén és Mezőtúron várja a gazdálkodókat.

Bábolnai Gazdanapok 2019 - kiállítói tájékoztató

2019. augusztus 12. 08:46

2019. szeptember 5-én újra megnyitja kapuit a 32. BÁBOLNAI GAZDANAPOK! Fontos részletekről számolunk be az eseménnyel kapcsolatban.