Címke: Linamar

Linamar

Szakcikkek / Gépészet

OROS virtuális aratási bemutató 2020

2020. október 28.

A járványhelyzethez és az általa okozott növekvő tendenciájú virtuális bemutatókhoz alkalmazkodva az OROS is készült egy virtuális aratási bemutatóval.

Agrárhírek / Gépinfo
Agrárhírek / Gépinfo

OROS eredeti alkatrészek a gyártótól

2020. augusztus 27.

Miért hasznos eredeti pótalkatrészek vásárlása?

Szakcikkek / Gépészet

Tervezz az aratási szezonra az OROS-sal!

2020. július 22.

„Szükségem van egy szuper kukoricabetakarító adapterre méghozzá kedvező áron. Napraforgó-betakarításra is szeretnék egy vadonatúj adaptert szintén kedvező áron.” Ismerősek Önöknek is ezek a gondolatok, dilemmák? Az OROS ismét gondolt a gazdák igényeire és ebben a nehéz válságos időszakban is szeretnénk SZEZONVÁRÓ AKCIÓval kedveskedni a gazdáknak. Lássuk, idén mit kínál az OROS kedvezményes kínálatainak sorában!

Szakcikkek / Gépészet

4 keréken többszörös betakarítási hatékonyság – Így takaríthatsz meg időt és pénzt a csukható OROS CORNADO vágóasztallal

2020. május 22.

Prémium kategóriás OROS CORNADO kukoricabetakarító adapterünk nem csupán fix, hanem csukható kivitelben is elérhető az OROS adapterek iránt érdeklődők számára, amely számos előnnyel rendelkezik.

Szakcikkek / Gépészet

Minden szem számít - Több szem több pénzt hoz

2020. május 15.

Az idei tavasz igen száraz időjárása és a járvány helyzet okozta válságos helyzet az agráriumot és valamennyi gazdaságot is próbára tett. Ilyen helyzetben minden erőforrásra szükség van, ezért még nagyobb hangsúlyt kapnak azok az erő- és munkagépek, amelyekkel a mezőgazdaságban dolgoznak. Most még nagyobb jelentőséggel bír az, hogy napraforgó-betakarításkor a lehető legalacsonyabb szemveszteségi mennyiséggel dolgozzunk, hogy maximalizálni tudjuk a bevételi forrásunkat.

Agrárhírek / Gépinfo

Élelmiszerellátás fenntartása hazai gépekkel

2020. március 30.

Járvány van, rendkívüli helyzet van, az élelmiszertermelés mégsem állhat le! A magyar mezőgazdasági gépgyárak sem álltak le, folyamatosan biztosítják a jó gépeket, jó áron, az alkatrészellátás is zavartalan.