Címke: Penny Market

Penny Market

Agrárhírek / Állattenyésztés

Bojkottra hívtak a tejtermelők - Ez történt a Penny Market elleni tüntetésen

2019. március 27.

Kedd reggelre tüntetést szerveztek a magyar tejtermelők Alsónémedi határában, a Penny Market központja előtt. A demonstráció oka, hogy a multinacionális vállalat 135 forintért kínál akciós szlovákiai UHT tejet áruházaiban.

Agrárhírek / Agrárközélet

Penny Market: nincs elég magyar tej

2019. március 26.

A Penny Market szerint nem volt elég  magyar tej a beszállítóknál, ezért kellett más forrásból fedezni a vásárlói igényeket; a szlovák UHT tej alacsony, 135 forintos ára pedig közleményük szerint a cég üzleti és gazdasági tevékenységéből származó árelőnynek köszönhető, amelyet átengedtek a vásárlóknak.

Agrárhírek / Agrárközélet

Élőben jelentkezünk a tejtermelők keddi demonstrációjáról - Frissítve

2019. március 26.

A Penny Market Kft. – többszörös előzetes egyeztetés ellenére – drasztikusan alacsony, 135 forintos áron dobott piacra egy szlovákiai import UHT tejet 2019. március 21-én, emiatt ma reggel 8 órai kezdettel a Penny Market Kft. alsónémedi központja előtt tüntettek a tejtermelők.

Agrárhírek / Agrárközélet

A Magosz is támogatja a tejtermelők keddi demonstrációját

2019. március 25.

A 14 forintos, azonnali árcsökkentést a magas előállítási költségek és a piaci viszonyok sem indokolják, ám beláthatatlan következményekkel járhat a teljes magyar tejágazat számára.

Agrárhírek / Agrárközélet

Lázadnak a tejtermelők - 135 forint egy liter a Penny-ben

2019. március 22.

A Penny Market Kft. – többszörös előzetes egyeztetés ellenére – drasztikusan alacsony, 135 forintos áron dobott piacra egy szlovákiai import UHT tejet 2019. március 21-én, az üzletlánc ezzel a lépéssel a hazai tejfeldolgozóknak és tejtermelőknek hosszabb távon is jelentős károkat okozhat.

Agrárhírek / Zöldség-Gyümölcs

A külső nem minden: másodosztályú zöldség-gyümölcs a Penny Marketben

2018. március 21.

A diszkontlánc hamarosan a nem szabványos méretű, formájú zöldségeket és gyümölcsöket is átveszi a magyar gazdáktól.