Címke: STIHL Timbersports

STIHL Timbersports

Agrárhírek / Életmód

Taroltak az ausztrálok a STIHL TIMBERSPORTS® világbajnokságon

2019. november 5.

A világ legrangosabb sportfavágó eseményén kiemelten odafigyelnek arra, hogy a versenyfa csak és kizárólag 100 százalékban fenntartható módon kitermelt fa legyen.

Agrárhírek / Bulvár

Keményen odavágtak a világ legjobb sportfavágói!

2019. május 29.

Az erőt próbáló megmérettetést, a STIHL Timbersports Champions Trophy-t közel 1400-an nézték élőben Svédországban. A versenyen az amerikai Matt Cogar bizonyult a legjobbnak.

Agrárhírek / Bulvár

Elképesztő világrekordok születtek a favágók világbajnokságán

2018. október 26.

Egyéniben és csapatban is világrekord született az október 19-i és 20-i STIHL Timbersports világbajnokságon. Az eseményt először rendezték meg Liverpoolban, az Echo Arénában.

Agrárhírek / Életmód

Rekordok születtek a 17. Országos Fakitermelő Bajnokság döntőjében

2018. szeptember 17.

Nagy érdeklődés mellett a 31. Bábolnai Gazdanapok adott otthont az idei STIHL Országos Fakitermelő Versenysorozat szeptember 8-i döntőjének. A megmérettetésre idén kvalifikálták magukat a legtöbben, így összesen negyven 4 fős csapat részvételével zajlott a finálé.

Agrárhírek / Életmód

Ilyen is van: ő lett a sportfavágás nemzeti bajnoka

2018. július 17.

Izgalmas versenyen Juhász István nyerte a 2018-as STIHL Timbersports Magyar Nemzeti Bajnokságot, amelyet július 14-én rendeztek meg a Hungaroringen. Juhász István győzelmével a hatodik bajnoki címét szerezte meg.

Agrárhírek / Bulvár

Hazánk legjobb sportfavágói is összecsapnak a terepjárók legnagyobb hazai fesztiválján

2018. július 6.

A Pickup & 4x4 Fesztivál részeként, a Hungaroringen rendezik meg az idei STIHL Timbersports Magyar Nemzeti Bajnokságot, ahol a hazai sportfavágás legjobbjai csapnak össze hat versenyszámban.