Gépészet
Fizetett tartalom
Gépészet
Fizetett tartalom

ID DAVID életérzés a szőlőkbe, gyümölcsösökbe kizárólag a Vektor kínálatából! – Egy termékcsalád, melyért hálásak lesznek növényei!

ID DAVID életérzés a szőlőkbe, gyümölcsösökbe kizárólag a Vektor kínálatából! – Egy termékcsalád, melyért hálásak lesznek növényei!

Vektor Team

Az Industrias David egy spanyol vállalkozás, mely évtizedek óta gépeket gyárt szőlőkbe és gyümölcsösökbe. Felmerül a kérdés, hogy ebben mi a különleges, hisz ezt sok más gyártó vállalat is megteszi? Az előremutató technológiai újítások/fejlesztések, a high tech környezet, melyben dolgoznak, a hozzáadott magas szellemi érték, a precíz, megbízható kivitelezés, valamint a sokoldalúság, hisz egy-egy gépet opciók garmadájával turbózhatunk fel. Megtalálják itt számításukat a kisebb és nagyobb gazdaságok egyaránt.

A Vektor Team 2012 óta ápol partneri kapcsolatot a spanyol gyártó céggel, melyre jellemző a fiatalos lendület, a stabilitás, s ezalatt a 7 év alatt rengeteg gazdának sikerült segítenünk megtalálni a tökéletes gépi megoldást ültetvényeikbe.

Mint minden évben, idén is felkészültünk készletgépekkel, melyre érdemes gyorsan lecsapni!

Ismerjük hát meg most közelebbről ezeket!

Kezdjük a soraljművelőkkel, melyekről általánosságban elmondható, hogy rendkívül gyors munkavégzést tesznek lehetővé kettő az egyben mozgásuknak (radiál és paralelogramma) köszönhetően, akár új telepítésben is alkalmazhatóak, és egyszerűen, gyorsan csatlakoztathatóak traktorra.

Típusai:

Xl soraljművelő                                               http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/soraljmuvelok-xl

Két oldalas soraljművelő                             http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/soraljmuvelok-3pont

Bio soraljművelő                                            http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/soraljmuvelok-bio-3pont

Kombi soraljművelő                                    http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/kultivatorok

Készletgépeink között megtalálhatóak gravid rövid tárcsák, csonkázók, lombszívók és síkfalmetszők is, nézzük hát most ezeket!

Gravid rövidtárcsa: Tökéletes eszköz szőlőbe és gyümölcsösbe mellyel a talaj előkészítését, szellőztetését illetve szerves tápanyaggal való keverését végezhetjük el.

Manuálisan szélesség állítható erősített váz (opció: hidraulikus kivitel) melegen hengerelt szerkezeti anyagokból (80x80x8). Az ellentétes irányba állított tárcsalapoknak (átm. 50 és 60 cm) köszönhetően alkalmas akár 14 km/h munkasebességre is 6-12 cm-es munkamélységben.

http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/rovidtarcsak

Csonkázó: Könnyű, de robosztus gép, mely felszerelhető a traktor elejére gyors csatlakozó rendszerrel. Ideális a szőlő hajtások vágására, szinte minden művelési módnál. Megerősített vágóegységgel szerelve, ami által nagy munkasebességre képes kicsi karbantartás mellett. Munkasebesség akár 10 km/h is lehet!

http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/csonkazok-alagut

Lombszívó: A lombszívó a traktor frontjára építhető standard elemeivel. A tépőegység automatikusan közelíti meg a lombozatot és a kiálló hajtásokról letépi a leveleket, vágókés hiányában a bogyók így nem sérülnek meg. A géppel virágzástól kezdve egészen a betakarításig lehet dolgozni anélkül, hogy a szőlőszemeket károsítaná. Szenzor segítségével be lehet állítani, hogy mennyi levelet szedjünk le a fürtzónából, amiben segítségünkre van egy munkahenger, ami a traktor helyzetétől függetlenül mindig a beállított mértékben érinti a lombozatot. Munkasebesség 3-7 km/h lehet.

http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/lombszivok

Síkfalmetsző: Professzionális munkaeszköz a gyümölcsfák előmetszésére, ahol minden egyes fűrésztárcsát egy független, hidromotor hajt (nincs ékszíj vagy lánchajtás). A nagy teljesítményű gép a könnyű kezelhetőségnek és a vágási pozíciók sokaságának köszönhetően, több mint 250°-nyi szabad mozgást enged a vágóegységnek. Tökéletes vágásminőség és biztonságos üzemeltetés, minden motor (fűrésztárcsa) egyenként hajtott. A különleges kialakításának köszönhetően a metszés a vágóegység mindkét oldalával elvégezhető, így a vágóegységgel egyaránt lehet munkát végezni a traktor jobb-, illetve baloldalán is. Függőlegesen (felfelé vagy lefelé történő metszésre, függően az ágak tájolásától) és vízszintesen (a vágott gallyak potyoghatnak a traktorra, illetve a szomszédos sorba) is lehet metszeni. Szerelhető már 40 LE feletti traktorokra.

http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/sikfalmetszok

Készletgépeink meglétéről kérjük érdeklődjön a következő elérhetőségeken:

Nyugat – Magyarország: +36 70 375 48 30
Kelet – Magyarország: +36 70 375 48 14
Dél – Magyarország: +36 70 375 48 29

ajanlatkeres@vektor-mezogep.hu

Újdonságok, akciók, érdekességek miatt látogassanak el Facebook oldalunkra:

www.facebook.com/vektormezogep

Vektor Team

Személyre szabható traktor – intuitív kezelőfelületek, kiterjedt kommunikációs képesség, felhőalapú megoldások (1.)

2019. augusztus 22. 06:38

Szerte a világon a gazdálkodók előtt álló egyik legnagyobb kihívás az új technológiai megoldások követése, használatának elsajátítása – hangzott el a CASE IH által szervezett sajtóeseményen, az Egyesült Államokban.

Talajművelő gépek a gazdák véleményére támaszkodva - Lemken és Farmet újdonságok az Andest Gépshow-n

2019. augusztus 21. 07:33

Augusztus 2-án Farmet és Lemken talajművelő eszközök lepték el a Fejér megyei Lajoskomárom határát, ahol az Andest-2005 Bt. tartotta meg immáron hagyományos, nagyszabású szántóföldi gépbemutatóját.

Gépészet Képgaléria Videó

A Kuhn Group fejlesztési tervei

2019. augusztus 19. 18:11

Thierry Krier elnök és CEO (Kuhn Group) a Saverne-ben tartott sajtótájékoztatóján felhívta a figyelmet a 2013-tól tartó nehéz idők várható változására.

Mosolyogni fogsz - Ford Ranger Raptor teszt

2019. augusztus 15. 13:10

Egy pickup a gazdálkodó egyik leghűségesebb társa lehet. Több, mint munkaeszköz, afféle iroda is, hiszen rengeteg időt tölt benne. Pénzt is keres vele, ugyanis ezzel járja a határt, ellenőrzi az állományokat, ezzel visz olykor vetőmagot, műtrágyát, ebédet a kombájnosnak. És hogy mindezt jókedvűen tegye, arról képes gondoskodni a Ford Ranger Raptor.

Gépészet Képgaléria

Mi ez az újabb betegség a szőlő fürtjén és bogyóján?

2019. augusztus 22. 07:36

K. János kérdése: A szőlőm fürtjein és bogyóin egy számomra ismeretlen elváltozást figyeltem meg. Mi lehet ez az újabb betegség?

Jó mostanság szőlésznek lenni!

2018. november 15. 05:38

A francia mezőgazdasági tárca friss jelentése szerint a burgundi és a beaujolais régióban a termés 21 százalékos növekedést mutat az előző évhez képest, és az újbor várható mennyisége megközelíti a 2,7 millió hektolitert.

Problémát okoznak a madárriasztó hangágyúk a Balatonnál

2018. július 26. 13:02

Ha nem védekeznek a gazdák, a munkájuk kárba veszhet, viszont a védett seregély ellen csak humánus módon szabad fellépni.