Gépészet
Fizetett tartalom
Gépészet
Fizetett tartalom

ID DAVID életérzés a szőlőkbe, gyümölcsösökbe kizárólag a Vektor kínálatából! – Egy termékcsalád, melyért hálásak lesznek növényei!

ID DAVID életérzés a szőlőkbe, gyümölcsösökbe kizárólag a Vektor kínálatából! – Egy termékcsalád, melyért hálásak lesznek növényei!

Vektor Team

Az Industrias David egy spanyol vállalkozás, mely évtizedek óta gépeket gyárt szőlőkbe és gyümölcsösökbe. Felmerül a kérdés, hogy ebben mi a különleges, hisz ezt sok más gyártó vállalat is megteszi? Az előremutató technológiai újítások/fejlesztések, a high tech környezet, melyben dolgoznak, a hozzáadott magas szellemi érték, a precíz, megbízható kivitelezés, valamint a sokoldalúság, hisz egy-egy gépet opciók garmadájával turbózhatunk fel. Megtalálják itt számításukat a kisebb és nagyobb gazdaságok egyaránt.

A Vektor Team 2012 óta ápol partneri kapcsolatot a spanyol gyártó céggel, melyre jellemző a fiatalos lendület, a stabilitás, s ezalatt a 7 év alatt rengeteg gazdának sikerült segítenünk megtalálni a tökéletes gépi megoldást ültetvényeikbe.

Mint minden évben, idén is felkészültünk készletgépekkel, melyre érdemes gyorsan lecsapni!

Ismerjük hát meg most közelebbről ezeket!

Kezdjük a soraljművelőkkel, melyekről általánosságban elmondható, hogy rendkívül gyors munkavégzést tesznek lehetővé kettő az egyben mozgásuknak (radiál és paralelogramma) köszönhetően, akár új telepítésben is alkalmazhatóak, és egyszerűen, gyorsan csatlakoztathatóak traktorra.

Típusai:

Xl soraljművelő                                               http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/soraljmuvelok-xl

Két oldalas soraljművelő                             http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/soraljmuvelok-3pont

Bio soraljművelő                                            http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/soraljmuvelok-bio-3pont

Kombi soraljművelő                                    http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/kultivatorok

Készletgépeink között megtalálhatóak gravid rövid tárcsák, csonkázók, lombszívók és síkfalmetszők is, nézzük hát most ezeket!

Gravid rövidtárcsa: Tökéletes eszköz szőlőbe és gyümölcsösbe mellyel a talaj előkészítését, szellőztetését illetve szerves tápanyaggal való keverését végezhetjük el.

Manuálisan szélesség állítható erősített váz (opció: hidraulikus kivitel) melegen hengerelt szerkezeti anyagokból (80x80x8). Az ellentétes irányba állított tárcsalapoknak (átm. 50 és 60 cm) köszönhetően alkalmas akár 14 km/h munkasebességre is 6-12 cm-es munkamélységben.

http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/rovidtarcsak

Csonkázó: Könnyű, de robosztus gép, mely felszerelhető a traktor elejére gyors csatlakozó rendszerrel. Ideális a szőlő hajtások vágására, szinte minden művelési módnál. Megerősített vágóegységgel szerelve, ami által nagy munkasebességre képes kicsi karbantartás mellett. Munkasebesség akár 10 km/h is lehet!

http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/csonkazok-alagut

Lombszívó: A lombszívó a traktor frontjára építhető standard elemeivel. A tépőegység automatikusan közelíti meg a lombozatot és a kiálló hajtásokról letépi a leveleket, vágókés hiányában a bogyók így nem sérülnek meg. A géppel virágzástól kezdve egészen a betakarításig lehet dolgozni anélkül, hogy a szőlőszemeket károsítaná. Szenzor segítségével be lehet állítani, hogy mennyi levelet szedjünk le a fürtzónából, amiben segítségünkre van egy munkahenger, ami a traktor helyzetétől függetlenül mindig a beállított mértékben érinti a lombozatot. Munkasebesség 3-7 km/h lehet.

http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/lombszivok

Síkfalmetsző: Professzionális munkaeszköz a gyümölcsfák előmetszésére, ahol minden egyes fűrésztárcsát egy független, hidromotor hajt (nincs ékszíj vagy lánchajtás). A nagy teljesítményű gép a könnyű kezelhetőségnek és a vágási pozíciók sokaságának köszönhetően, több mint 250°-nyi szabad mozgást enged a vágóegységnek. Tökéletes vágásminőség és biztonságos üzemeltetés, minden motor (fűrésztárcsa) egyenként hajtott. A különleges kialakításának köszönhetően a metszés a vágóegység mindkét oldalával elvégezhető, így a vágóegységgel egyaránt lehet munkát végezni a traktor jobb-, illetve baloldalán is. Függőlegesen (felfelé vagy lefelé történő metszésre, függően az ágak tájolásától) és vízszintesen (a vágott gallyak potyoghatnak a traktorra, illetve a szomszédos sorba) is lehet metszeni. Szerelhető már 40 LE feletti traktorokra.

http://www.vektor-mezogep.hu/iddavid/sikfalmetszok

Készletgépeink meglétéről kérjük érdeklődjön a következő elérhetőségeken:

Nyugat – Magyarország: +36 70 375 48 30
Kelet – Magyarország: +36 70 375 48 14
Dél – Magyarország: +36 70 375 48 29

ajanlatkeres@vektor-mezogep.hu

Újdonságok, akciók, érdekességek miatt látogassanak el Facebook oldalunkra:

www.facebook.com/vektormezogep

Vektor Team

Trendek a traktorfejlesztésben

2020. január 6. 12:38

Az Agritechnica kiállítás egyik célja a legújabb fejlesztési eredmények bemutatása. A traktorgyártók által kiállított modellek (sorozatgyártású, koncepció) tanulmányozása lehetőséget ad a fejlesztési trendek elemzésére.

Doosan Bobcat az Agritechnicán

2019. december 30. 12:03

A Bobcat gyártmányokhoz rendelkezésre álló több mint 100 adapter lehetővé teszi alkalmazásukat a mezőgazdaságban, a kertészetben, terep munkákban, épület- és út építésben, sőt az újrahasznosítási iparban is.

Az SDF Group az Agritechnicán

2019. december 14. 07:39

A hannoveri kiállításon az SDF csoport tagjai (Deutz-Fahr, Lamborghini, Same) gazdag programmal jelentkeztek.

Vektor - VEDD ÉS VIDD! - Még idén, rugalmas ügyintézéssel, készletről!

2019. december 12. 17:06

Mi a Vektornál törekszünk rá, hogy olyan termékportfóliót állítsunk össze, mely azon kívül, hogy kielégíti ügyfeleink igényit - hisz a legmagasabb szintű agrotechnikát garantálják-, egy fenntarthatóbb, környezetkímélőbb technológiát is képviseljen.

Ez a jövő: napszámosok helyett szőlőkombájn

2018. december 8. 13:33

Sokan félnek a szüretelőkombájn használatától, de a tapasztalatok nem igazolják a gazdák aggodalmait. Nem kellenek napszámosok, nem baj, ha sár van, a szüretelőgép hatékonyan végzi el a feladatát.

Január közepétől igényelhető a szőlőültetvények szerkezetátalakítási támogatása

2019. december 30. 10:46

A jövő év elején, január 15. és 28. között igényelhető az úgynevezett szerkezetátalakítási, vagyis a szőlőültetvények modernizálását megcélzó támogatást.

Támad a monília, a tafrina - veszélyben a gyümölcsösök

2019. május 28. 08:30

A korábbi hetek csapadékos időjárása kedvezően hatott a kertészeti növénykultúrák állapotára, bár a fejlődésben szerzett korábbi lépéselőny a hűvösebb idő miatt elveszett. A mostani fenológiai állapot a sokéves átlagot idézi. Növényegészségügyi szempontból fokozott figyelmet érdemelnek a kártevők és a betegségek egyaránt.

Már hullanak a levelek, itt az idő a lemosó permetezésre!

2019. október 17. 11:05

Szüret után sok termesztő elfeledkezik a fák további növényvédelmi kezeléséről, és néhány hét után meglepődve tapasztalja növényein a korai lombhullást.