Címke: Agrárhitel

agrárhitel

Agrárhírek / Növénytermesztés

Agrárminiszter: a tegnap módszereivel nem lehet eredményesen megküzdeni a ma kihívásaival

2019. augusztus 16.

Háromszáz kiállító részvételével megnyílt Kelet-Magyarország legnagyobb mezőgazdasági és élelmiszeripari szakkiállítása, a Farmer Expo csütörtökön Debrecenben.

Agrárhírek / Agrártámogatások

Hitelcsomag a mezőgazdaság finanszírozására

2019. május 2.

Az Európai Beruházási Bank (EBB) és más piaci bankok összesen mintegy 2 milliárd eurós hitelcsomagot indítanak a mezőgazdaság és a biomassza-alapú gazdaság finanszírozására.

Agrárhírek / Agrárközélet

Eddig több mint 135 milliárd forintot helyeztek ki Agrár Széchenyi Kártyán keresztül

2019. április 9.

Több mint 7000 agrárvállalkozás használja napi szinten az Agrár Széchenyi Kártyáját, a konstrukció 2011. évi meghirdetése óta több mint 135 milliárd forint kedvező finanszírozási lehetőséghez jutottak az agrárszektor vállalkozói.

Agrárhírek / Agrárközélet

Háromszorosára nőtt az agrárhitel garancia alapítvány által biztosított hitelállomány

2018. október 18.

Az ügyletek több mint fele mezőgazdasági egyéni gazdaságok hiteleihez kapcsolódik, az idén beérkezett kérelmek 85 százalékát mikrovállalkozások adták be.

Agrárhírek / Agrárközélet

Az MKB Csoport két tagja is az AgrárgépShow-n

2018. január 23.

A HUNGEXPO-n megrendezésre kerülő Agrárgépshow 2018 az év legnagyobb hazai agráripari kiállítása, ezért az MKB Pénzügyi Csoport számára kiemelten fontos, hogy teljes agrárportfoliójával képviselje magát az eseményen.

Agrárhírek / Agrárközélet

Mezőgazdasági hitelállomány: 1025,3 milliárd forint

2018. január 9.

Az egyéni gazdaságok hitelállománya egyaránt nőtt a mezőgazdaságban és az élelmiszeriparban, míg a társas vállalkozásoknál csupán a feldolgozók banki forrásállománya emelkedett – áll az AKI pénzügyi hírlevelében.

Agrárhírek / Agrárközélet

Erős lehet a hitelkereslet az agráriumban a következő egy évben

2017. augusztus 22.

A hitelvolumen-növekedés a következő évben, években a pályázatok döntési ütemének függvénye lesz, várható összege a pályázati forrásokkal nagyjából megegyező összeg lehet.

Agrárhírek / Agrárközélet

KAVOSZ: duplájára emelkedett az Agrár Széchenyi Kártya maximális hitelösszege

2017. augusztus 9.

Duplájára emelkedett az Agrár Széchenyi Kártya maximális felvehető hitelösszege, ismét elérhető a költség- és kamatmentes hitel a kedvezőtlen időjárás miatt kárt szenvedett agrárvállalkozások számára.

Agrárhírek / Agrárközélet

Élénkül a beruházási kedv a hazai agráriumban

2017. július 17.

Tavaly a mezőgazdasági kis- és középvállalkozások közel 70%-a hajtott végre beruházást, és az előző évhez képest jelentősen nőtt azok aránya (60%), akik technológiai fejlesztést terveznek a következő 12 hónapban.

Agrárhírek / Agrárközélet

MKB Bank: a mezőgazdaság finanszírozását az ügyfelek igényei szerint kell alakítani

2017. április 17.

Tavaly év végén a magyar mezőgazdaság hitelállománya mintegy 560 milliárd forint volt a Földművelésügyi Minisztérium adatgyűjtése alapján.