2020. február 19.
Lassan vissza akarnak vonulni a feldolgozott húsok és a csokoládé piacáról, ehelyett a kávéra és a növényi alapú élelmiszerekre akarnak koncentrálni.
Helyszín:
Oladi Általános Iskola, Középiskola és Szakiskola Rendezvényháza
9700 Szombathely, Simon István u. 2-6.
2019. július 12.
Professzionális szinten sajátíthatók el a csokoládé, kávé és tea gyártásával kapcsolatos ismeretek a Szent István Egyetem budapesti Élelmiszertudományi Karán, a szeptemberben induló Csokoládé-, kávé-, teakészítő mesterképzésen. Az ország első, diplomával elismert szakirányú továbbképzésére augusztus 15-ig még lehet jelentkezni.
Helyszín:
Günther Aréna
2500 Tata, Szomódi út 4.
2018. november 29.
A magyar kézműves csokoládé manufaktúrák az elmúlt 5 évben folyamatosan a dobogóra állhattak, miközben az idei versenyen a volt szocialista országok közül egyedül Szlovákia tudott 2 bronzérmet szerezni.
Helyszín:
Dorottya Hotel
7400 Kaposvár, Széchenyi tér 8.
Helyszín:
Tóth Ferenc Pincészet
3300 Eger, Kistályai út 40.