2022. március 28.
A Demeter család neve jól ismert Kiskunlacházán, hiszen a kilencvenes évektől kezdődően működtettek cukrászdát a településen. A Demeter Chocolate gyökerei így igen régre nyúlnak vissza.
2021. november 27.
Kun Anita sajtmesterrel a Csíz sajtműhely tulajdonosával a termékeikről, minőségbeli követelményekről, a nemzetközi versenyekről, sőt még az "ellopott" sajtról is beszélgettünk.
2021. november 26.
A cifraszűrről fogok most mesélni. Nem teszek többet, mint közreadom, amit Bak Zoltán szűrkészítő mestertől, népi iparművésztől hallottam.
2021. november 17.
Ez a cikk a csodálatos Csuporka nevű boltról magáról, és az egyik tulajdonosáról, Szekeresné Brigittáról szól.
2021. november 13.
Széles Zoltánnal, a Széles Húsüzem tulajdonosával a biotermékek forgalmazásának lehetséges buktatóiról, tapasztalatairól beszélgettünk, no meg arról, hogy miért van az, hogy osztrák biocsirke kerül a magyar asztalra.
2021. március 19.
A helyi német közösség egyik kedvencének számító kródumpraj az az étel, amiről a környező településen élő magyarok is azt gondolják, ez egy "echte" német.
Helyszín:
Budapest Sportaréna
1143 Budapest, Stefánia út 2.
2020. január 19.
Radics László népi iparművésszel, a Népművészet Mesterével, a szakmája gyökereiről, a több száz éve megőrzött eszközökről, alapanyagokról beszélgettünk.
2019. október 31.
A javasolt napi ötszöri étkezés helyett a háromszori étkezés a leggyakoribb, legtöbben az uzsonnát és a vacsorát hagyják ki, amikor kiemelt szerepet kaphatnának a zöldségek és a gyümölcsök.