hal

Agrárhírek / Állattenyésztés

Az Európai Uniós források emelkedése várható a halászati ágazatban

2019. április 22.

Mintegy tíz százalékkal, közel 7,74 milliárd euróra emelkedhetnek a halászatra fordítható európai uniós források - jelentette ki Erdős Norbert európai parlamenti képviselő.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Ha péntek, akkor halas recept: Sült ponty káposztával

2019. április 19.

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Ha péntek, akkor halas recept: Halchips

2019. április 12.

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Ha péntek, akkor halas recept: pontyfalatka

2019. április 5.

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Ha péntek, akkor halas recept: Harcsapörkölt

2019. március 29.

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Ha péntek, akkor halas recept: grillezett amúr

2019. március 22.

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Nagyböjti halas recept: Pontyfilé diós bundában

2019. március 15.

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Agrárhírek / Életmód

Nagyböjt alatt is ajánlott a hal

2019. március 10.

A Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) a nagyböjti időszakban kampányt tart a halfogyasztás népszerűsítésére.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Töltött paprika - pontyból

2019. március 10.

Nagyböjtben a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) kampányt indít a halfogyasztás népszerűsítésére.

Agrárhírek / Állattenyésztés

Akvakultúra - az intenzív üzemi rendszereké a jövő!

2019. március 7.

Az akvakultúra fejlődési lehetősége, elsősorban a humántőke javításában, a termeléshez szükséges erőforrások minőségi és mennyiségi megújulásában, a szerkezetátalakításában, az innovációban, valamint a minőségi termék-előállításban rejlik.