7℃ -2℃
március 2. Lujza, Ágnes, Henrik, Magor

Címke: Hűtés

hűtés

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

Tartósítás konzervek és hűtőberendezések nélkül

2021. március 27.

Az élelmiszer tartósításának a kialakulása egyidősnek tekinthető az emberiség történetével. Hagyományos értelemben véve az „ősi” tartósító eljárások közé sorolhatjuk a szárítást, az aszalást, a besűrítést, a füstölést, a sózást, a savanyítást, az erjesztést vagy akár a természetes hűtést is.

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

Egy virágkötészet napi tevékenységei II. rész

2019. szeptember 14.

A virágüzletekben szinte elengedhetetlen, hogy a vázák rendszeresen fertőtlenítve és alaposan átmosva várják az újonnan érkező virágokat.