Címke: Kiállítás

kiállítás

Agrárhírek / Életmód

Mezőgazdasági gépgyűjteménnyel bővült az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

2019. július 8.

Ezek a gépek emlékeztetnek bennünket arra, hogy őseink kemény munkával művelték meg a földet, termelték meg az élelmiszert.

Agrárhírek / Agrárközélet

Kiváló magyar termékek hódíthatják meg Londont és Düsseldorfot

2019. március 18.

Két nemzetközi kiállításon népszerűsíti a magyar termékeket az Agrármarketing Centrum (AMC). Először vesz részt önálló standdal az International Food and Drink Event (IFE) rendezvényen. A düsseldorfi ProWein Szakkiállításon pedig hat év kihagyás után a tavalyi évtől szervez újra rendszeres megjelenést a Társaság.

Agrárhírek / Agrárközélet

Megnyílt az idei AGROmashEXPO: gépmustra és minisztériumi programhirdetés

2019. január 24.

A kiállításon közel 350 hazai és külföldi cég vonultatta fel termékeit, gépeit, szolgáltatásait. Az ország legjelentősebb fedett területű, mezőgazdasági gépeket és eszközöket bemutató rendezvényén megismerhető a teljes gépkínálat. A megnyitón Nagy István ismertette az Agrárminisztérium 2019-es szakmai programját.

Agrárhírek / Agrárközélet

Megnyitotta kapuit a Nemzetközi Zöld Hét Berlinben

2019. január 20.

A Nemzetközi Zöld Hét 93 éves történetében az idén mutatkozik be a legtöbb kiállító, 61 országból 1750-en. Önálló nemzeti standdal 36 ország jelentkezik, ami szintén rekord. Magyarország előkelő helyen, Franciaország és Lengyelország mellett kapott helyet.

Agrárhírek / Gépinfo

Az AXIÁL a 2019-es AgrárgépShow kiállításon is megadja a módját!

2018. december 10.

Látványos és hatalmas standdal, közel 80 géppel és számos programmal készül a januári AgrárgépShow szakkiállításra az AXIÁL Kft., amely nemrégiben elnyerte a Figyelő magazin „Az év magyar vállalata” díját.

Agrárhírek / Gépinfo

Landini innovációk az idei EIMA-n

2018. október 30.

A Landini REX 4 széria fülkés változata 11 különféle modellben érhető el, az F-verzió 6 modellt, a GT és V kivitel további 5 modellt vonultat fel 70-112 lóerő teljesítmény tartományban.

Agrárhírek / Agrárközélet

II. Mosonmagyaróvári Agrártájoló 2017

2017. szeptember 21.

A hallgatók innovatív tudásához, megfelelő tájékozottságukhoz a piaci szereplőkkel való megismerkedés és kapcsolattartás alapvető feltétel.

Agrárhírek / Gépinfo

Az Agritechnica 2017 arany- és ezüstéremmel díjazott innovációi (+KÉPEK)

2017. szeptember 20.

Az idei kiállításon 320 új innováció lesz látható. Közülük (mintegy 30 fős) nemzetközi szakértőkből álló zsűri két innovációt díjazott aranyéremmel és 29-et ezüstéremmel.

Agrárhírek / Agrárközélet

Helyi, regionális vagy országos?

2017. június 21.

A kérdést gyakran teszik fel azok, akik mezőgazdasági kiállítást, konferenciát vagy bemutatót szerveznek.