22℃ 13℃
április 21. Konrád, Zelmira, Anzelm

Címke: Prebiotikum

prebiotikum

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

A kovász „titkos” feladata: ettől válik egészségessé a kenyér a szervezetünk számára

2025. február 27.

A kovászban probiotikumok és prebiotikumok is megtalálhatók, amelyek az emésztőszervrendszerünkre fejtik ki előnyös hatásukat.

Agrárhírek / Növénytermesztés

A természetes alapú megoldásoké a jövő

2023. november 13.

Dél-Spanyolország, Andalúzia legdélebbi régiója: Aguadulce település határában sokan már generációk óta folytatnak növénytermesztést, hatalmas kiterjedésű, és a tájat a magasabb pontokról szemlélve, hófehér fóliatengerré festő fóliasátrakban, ahonnan a téli hónapok során nagy mennyiségű paradicsom, padlizsán származik, támogatva az európai zöldségkereskedelmet.

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

Hogyan lesz egy régészből FerMentor?

2021. június 27.

A fermentálást konyhatechnológiailag úgy határozhatjuk meg, mint szerves anyagok mikroorganizmusok segítségével, kontrollált körülmények között történő bontása/erjesztése.