2025. február 27.
A kovászban probiotikumok és prebiotikumok is megtalálhatók, amelyek az emésztőszervrendszerünkre fejtik ki előnyös hatásukat.
2024. december 11.
A fermentált ételek és italok erősebbé teszik az immunrendszerünket. Melyek ezek? Milyen egyéb jótékony hatással rendelkeznek ezek a termékek?
2024. november 22.
A savanyú káposzta gazdag probiotikum- és vitaminforrás. Számos egészségügyi előnnyel rendelkezik, például erősíti az immunrendszert.
2024. augusztus 27.
Kutatók vizsgálták, milyen hatása van a szerves talajjavító anyagoknak a patogén és antibiotikum-rezisztens baktériumokra. Az eredmények biztatók.
2023. november 13.
Dél-Spanyolország, Andalúzia legdélebbi régiója: Aguadulce település határában sokan már generációk óta folytatnak növénytermesztést, hatalmas kiterjedésű, és a tájat a magasabb pontokról szemlélve, hófehér fóliatengerré festő fóliasátrakban, ahonnan a téli hónapok során nagy mennyiségű paradicsom, padlizsán származik, támogatva az európai zöldségkereskedelmet.