Címke: Repcehibrid

repcehibrid

PR cikk / PR cikk

Jövedelem-maximalizálás repcében. Mi számít? Olajtartalom, betegségellenállóság, becőstabilitás?

2024. július 11.

Hibrid oldalról a legfontosabb szempontok közé tartozik a termésstabilitás, a betegségekkel szembeni ellenállóképesség, hatékony tápanyag-felhasználás, becők pergésellenállása és az olajtartalom.

PR cikk / PR cikk

Több újdonságot is tartogat az idei DEKALB repce portfólió

2024. július 9.

Igényeinek megfelelően választhat különböző olajtartalmú, őszi és tavaszi fejlődésű, vetési, virágzási és érés idejű hibridek közül.

Szakcikkek / Növénytermesztés

Erre figyeljen a megfelelő repcehibrid kiválasztásánál!

2024. június 12.

A magyar gazdálkodóknak magas minőségű, versenyképes vetőmagtermékekre van szükségük, amelyek nagy hozampotenciállal és pergésellenállósággal rendelkeznek.

Agrárhírek / Növénytermesztés

RAPOOL: a repce a hivatásunk, már 50 éve

2024. március 27.

A bólyi RAPOOL Repce Akadémia nyitotta meg a jubileumi esztendőt, amikor a vállalat azt ünnepli, hogy immár öt évtizede látja el a termelőket kiemelkedő minőségű repcehibridekkel.

PR cikk / PR cikk

MATRIX CL: győzze le a gyomokat!

2023. július 10.

Azon termelőknek javasoljuk a Clearfield-repcehibridünket, akik a gyomproblémás területeken sem szeretnének kompromisszumot kötni a termésmennyiség és az olajtartalom rovására.

PR cikk / PR cikk

DUPLO: egészséges és jól alkalmazkodik

2023. július 7.

Azok repcehibridje, akik szilárd szárú, rugalmasan betakarítható repcét keresnek. A DUPLO jól tűri a szárazságot és kötött talajokon is boldogul. Ősszel rendkívül intenzíven fejlődik, ezért bátran vethető később is.

PR cikk / PR cikk

TEMPTATION, a kötöttebb talajok repcehibridje

2023. július 6.

Azoknak ajánljuk, akik legalább közepes technológiai színvonalon gazdálkodnak, esetleg széles sortávú vetésben gondolkodnak és stabilan magas hozamra törekszenek még szélsőséges évjáratban is.

PR cikk / PR cikk

DYNAMIC

2023. június 30.

Ez a repce minden esetben kihozza magából a maximumot.

PR cikk / PR cikk

DUKE

2023. június 29.

Azoknak ajánljuk, akik kimagasló olajtartalommal és stabilan magas terméshozammal rendelkező, kifejezetten egészséges hibridet keresnek.