Címke: Vetőmagüzem

vetőmagüzem

Agrárhírek / Növénytermesztés

Jelenleg is zajlik a kukoricahibridek betakarítása a Cortevánál

2023. szeptember 21.

A Corteva Agriscience nemzetközi mezőgazdasági vállalat augusztusban kezdte meg a betakarítási szezont, mely során 4 országban, 9600 hektárnyi kukoricát takarítanak be, melyet a vállalat legnagyobb európai vetőmagfeldolgozó üzemében, Szarvason dolgoznak fel.

Agrárhírek / Agrárgazdaság

Nem kell pironkodnunk a magyarországi vetőmag-előállítás miatt

2023. szeptember 17.

Magyarország a világ tíz legnagyobb vetőmag előállító országa között van – hangsúlyozta az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára a Bayer Hungária Kft. nagyigmándi vetőmagüzemének új automata csomagoló gépsorának átadóján.

Agrárhírek / Növénytermesztés

Jó szezont zárt a Corteva Agriscience szarvasi vetőmagüzeme

2021. december 2.

A Corteva Agriscience magyarországi vetőmagtermelése 200 partnert is meghaladó termelői körben történik, mindezt 400-450 táblán megvalósítva.

Agrárhírek / Agrárközélet

Vetőmagüzemet épít a Gabonakutató Nonprofit Kft. Kiszomboron

2020. február 19.

A beruházás nagyobb mennyiségű és magasabb minőségi követelményeknek megfelelő megrendelés teljesítését teszi lehetővé, megerősíti a vállalkozás szerepét a hazai vetőmag-előállításban.

Agrárhírek / Növénytermesztés

A Limagrain eladta a mezőhegyesi vetőmagüzemet a magyar államnak

2019. július 2.

A két fél közötti hosszú távú partnerség erősíti és biztosítja a Limagrain vetőmagtermelési tevékenységének folyamatosságát, miközben korszerűbb technológiák garantálják a magas színvonalú vetőmagfeldolgozást.