2023. november 21.
A legtöbb ember automatikusan kidobja a citrusfélék héját, mondván, ma már úgyis vegykezeltek, nem lehet lereszelni őket, hiszen károsak lehetnek az egészségre. Ez voltaképp igaz, mégis azt állítjuk, hogy a citrusfélék héja mégis remek alapanyag lehet. Hogy mihez? Például házi készítésű tisztítószerekhez.
2023. november 21.
„Diétázom, tehát vagyok” vallja sok tízezernyi honfitársunk, mindennek eredményességét viszont erőteljesen megkérdőjelezi a „kövérségi” dobogón stabilan elfoglalt helyünk és a helytelen táplálkozással összefüggésbe hozható betegségek kiemelten magas száma is.
2023. november 21.
Tartós harcban állok kertemben a borostyánnal. Hogyan tudom a fejlett borostyánokat kiirtani, mindig visszanőnek, mindenhol megjelennek?
2023. november 20.
A KWS új, modern kukoricahibridjei 2023-ban is bizonyítottak a Magyar Kukorica Klub TOP20 kísérleteiben!
2023. november 20.
A német Deutz AG globális szinten is a mezőgazdasági célú gépek egyik legnagyobb erőforrás-gyártója. Az Agritechnica kiállítás apropóján pedig egészen izgalmas dologgal rukkoltak elő.
2023. november 20.
Az Apollo Tyres megnyitotta új európai értékesítési központját a győri VGP Parkban. Az új telephely, amely egy 24 ezer négyzetméteres raktárat és további 600 négyzetméter irodahelyiséget foglal magában, könnyen megközelíthető az Apollo Tyres gyöngyöshalászi gyárából, és csomópontként szolgál majd az abroncsok Európa-szerte történő szállításához.
2023. november 20.
Vajon számít-e, hogy mennyi a borjak testsúlya életük bizonyos szakaszában, vagy hogy ezek az adatok dokumentálva vannak-e?
2023. november 20.
A HUN-REN ATK kutatói igazolták, hogy a szőlőlisztharmat kórokozójának genetikai összetétele nem egységes Magyarországon.
2023. november 20.
A teljes kiőrlésű gabonából és hüvelyesekből készült tápláló kenyér nem a modern kor találmánya, hiszen valójában már a Bibliában, Ezékiel próféta könyvében is szerepelt.
2023. november 20.
Minden étrendbe beilleszthető, szuperélelmiszer a gomba. Nem véletlen, hogy a magyarok tányérján is egyre gyakrabban előfordul a sajátos ízvilágú alapanyag.