6℃ -2℃
február 5. Ágota, Ingrid, Etelka, Léda

Budapesti Tavaszi Vásár 2019

Agrofórum Online

A 2019. április 5-28. között kerül megrendezésre idén a Budapesti Tavaszi Vásár és Kulturális Ünnep, melynek célja, hogy kulturális élménnyel gazdagítsa mind a budapestieket, mind a hazánkból és külföldről idelátogatókat egyaránt.

A Budapesti Tavaszi Vásár és Kulturális Ünnepen a hagyományos és az újra gondolt, modernebb formába öntött népművészet tárgyai, valamint a design is helyet kapnak. A helyi, válogatott alapanyagokból készült ízletes ételkülönlegességek, kézműves édességek, italok kiegészítik a hagyományos magyar vásári konyha választékát.

A kiváló minőség záloga, hogy már hagyományosan független szakmai zsűri választja ki azokat a magas minőségű termékeket, amelyeket bemutathatnak és árusíthatnak a rendezvényen, legyen szó akár kézműves termékekről, ajándéktárgyakról, akár trendi és kifinomult gasztronómiai különlegességekről.

A Vörösmarty téren itthon és külföldön évtizedek óta elismert vendéglősök állnak a pultok mögött, így küldetéstudattal, hitelességgel képviselik a Kárpát-medencei gasztrokulturális értékeket, a húsvéti és pészah ünnepkör hagyományait.

A programot nívós zenei koncertek színesítik, valamint bábszínház és zenés-táncos gyerekelőadás szerepel a tavaszi forgatag színpadán. A kézműves játszóház természetes anyagokból valódi mókával; a hencsergő pihenési lehetőséggel várja a családokat.

Forrás: https://www.programturizmus.hu

Időpont
2019. április 5.
28.
Budapesti Tavaszi Vásár (1051 Budapest V. kerület, Vörösmarty tér)

PREGA X 2025 konferencia

Új helyszínen, megújult tematikával és több mint 100 szakmai előadással vár a 10. PREGA.

Időpont

2025. február 4. – 5.

Helyszín

Kecskemét, Izsáki út 6, 6000
Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpont

HATÉKONYSÁG 2025 Konferencia és Kiállítás

Készüljön fel a 2025–26-os évek kihívásaira a HATÉKONYSÁG 2025 Konferencia és Kiállításon – Debrecenben!

Időpont

2025. február 13.

Helyszín

4032 Debrecen, Böszörményi út 138.
Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar