Construma Kert – 8. Dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásár

Construma Kert – 8. Dísznövény és kertépítészeti szakkiállítás és vásár

Agrofórum Online

A hazai legnagyobb építőipari-otthonteremtési kiállításcsokor, a CONSTRUMA szerves részét képezi a CONSTRUMA KERT kiállítás, melyre 2019. április 3-7. között a HUNGEXPO Vásárközpontban várják az érdeklődőket.

A kerttervezés, kertépítés, kertkultúra tavaszi nagy seregszemléje a látogatók számára is egyre vonzóbb. Idén a kertápolási eszközök, kisgépek, ingyenes kerttervezési és dísznövényápolási tanácsadás mellett dísznövény vásár is lesz.

Rangos szakmai és színes hétvégi program

Számos szakmai konferencia, előadás is kapcsolódik a kiállításhoz, ezek közül a legkiemelkedőbb a GREEN CITY konferencia, mely nemzetközi előadókat is felvonultat, így nem csak a hazai, hanem a nemzetközi trendeket is bemutatják.

Ingyenes tanácsadás

A látogatók a kiállítás megtekintése mellett plusz szolgáltatásként ingyenes kerttervezési és dísznövényápolási szolgáltatást is igénybe vehetnek a HUNGEXPO összefogásában.

Euroskills hazai válogató a CONSTRUMA Kerten!

A Euroskills a fiatal szakemberek bajnoksága és látványos bemutatója a szakma legfrissebb fejlesztéseinek. Ez egy olyan nemzetközi szakmai verseny, melyet két évente rendeznek meg, legközelebb 2020-ban kerül rá sor. Ennek a nemzetközi versenynek a kertépítő magyarországi válogatója a CONSTRUMA KERT keretein belül meghirdetett XI. Magyar Kertépítő Verseny és Show-n kerül megrendezésre. A kiállítás ideje alatt zajlik a verseny, így a közönség nemcsak a kész kerteket, hanem az építést is megtekintheti. A verseny egyik elsődleges célja a minőségi szakképzés promotálása és a szakmunka, a kiemelkedő szakmai teljesítmények, karrierlehetőségek bemutatása.

Kiemelt kísérőesemény:

A Magyar Kertépítők Országos Szövetsége (MAKEOSZ) már a kiállítás indulása óta, minden évben itt mutatja be a Magyar Kertépítő Verseny és Show versenymunkáit, közel 1500 nm-en. A régióban egyedülálló szakmai esemény jelentősen hozzájárul a legújabb kertépítési trendek megismertetéséhez. Egyaránt népszerű a szakemberek és a nagyközönség körében is.

Forrás: http://construma.hu/hu/kert

Időpont
2019. április 3.
7.
HUNGEXPO (1101 Budapest, Albertirsai út 10. )

AGRARIA 2024

Az AGRARIA az első olyan szakmai vásár, amelyet a DLG InterMarketing szervezett Romániában, és 1995 óta komoly hírnévre tett szert, Erdély emblematikus mezőgazdasági eseményévé vált.

Időpont

2024. április 18. – 21.

Helyszín

Tetarom III Industrial Park Jucu, Kolozs megye
DLG Románia

TÚZOKÜNNEP 2024

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság 2024. április 27-én ismét megrendezi a népszerű „Túzokünnep” programot Bösztörpuszta-Nagyálláson, a Sztyeppék Háza területén.

Időpont

2024. április 27.

Helyszín

Bösztörpuszta, Kunszentmiklós, 6090
Bösztörpuszta-Nagyállás / Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság

Ónodi vásár 2024 – Országos állat- és kirakodóvásár 

Minden hónap első csütörtökén országos állat- és kirakodóvásár kerül megrendezésre a településen, sok ezres vásározó részvételével 6 és 13 óra között.

Időpont

2024. május 2.

Helyszín

3551 Ónod , Vásártér (47.996475 x 20.919897)
Ónod/ Ónod Község

31. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásár

A 31. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok Szakkiállítás és Vásárt 2024. május 2-4., csütörtök-péntek-szombati napokon rendezik meg Hódmezővásárhelyen, a Hód-Mezőgazda Zrt. Aranyág kert 71. szám alatti Kiállítási Centrumában.

Időpont

2024. május 2. – 4.

Helyszín

6800, Hódmezővásárhely Aranyág Kert 71. (Hód-Mezőgazda Zrt. Kiállítási Centrum)
Hódmezővásárhely/ Hód-Mezőgazda Zrt.