Ezen a disznótoros hétvégén, 2020. március 13-15. között finom falatok, jó hangulat és kellemes vidéki környezet csalogatja az érdeklődőket Versegre!
Disznótoros hétvége Versegen
Péntek – Az érkezés napja
- Szobák elfoglalása 14 órától lehetséges. Az érkező vendégeket finom fűszeres forralt borral, citromos teával és frissen sült medvehagymás, kolbászos és sajtos pogácsával kínálják.
- Délután folyamán díjtalanul használható szolgáltatásokat vehetnek igénybe (szauna, hűsítő belső medence, szabadtéri 40 fokos pezsgőfürdők, billiárd, teke, ping-pong, darts, rex), valamint be lehet jelentkezni térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatásokra (masszázs, skeet lövészet és lovaglás / lovaskocsikázás) is.
- Bőséges vacsora, fa tüzelésű kemencében sült omlós húsokból, ahol minden ízlést kielégítő választékból kedvére fogyaszthat.
Szombat – Második nap – A „Nagy” nap
- 7:30-kor megérkezik böllér urunk. A „jószág” életének utolsó pillanataiban, kegyeleti okokból, csak a böllér és a segéde vesz részt! 😉
- 7:45-kor az étteremből nyíló teraszon az első „jó reggelt„ pálinka és élő cigányzene kíséretével kezdetét veszi a disznótor. Ezután hozzálátnak a disznó feldolgozásának: perzselés, tisztítás, majd a felbontás. A vállalkozó szelleműek, akár aktívan is részt vehetnek e folyamatokban, a kevésbé vállalkozóak, pedig erőt meríthetnek további pálinka felhörpintésével… A felbontás után a húsok kiválasztása történik, illetve a hurka, kolbász alapanyagainak összeállítása, miközben dolgos asszonyok a háttérmunkát végzik…
- Szombaton reggel 7:30-tól 21 óráig korlátlan pogácsa, pálinka, forralt bor, csapolt sör, üdítő, ásványvíz és forró tea fogyasztása, közben reggeltől zenészek húzzák a talpalávalót!
- 11:00-kor elkészül a kemencében sült kovászos-burgonyás kenyér, melyet sertészsírral, kacsazsírral vagy tepertőkrémmel előételként fogyaszthatnak a vendégek az ebéd előtt…
- 12:00-kor kolbásztöltő versenyt tartanak, amire mindig akadnak vállalkozó szellemű csapatok! Alapanyagot, fűszereket – kakukktojás fűszerekkel a palettán 🙂 – biztosítanak, így a csapatok egyéni ízlésüknek megfelelően kavarhatják be kolbászuk töltelékét… A győztes csapaté a malacka farka!
- 13:00-kor svédasztalos ebéd, disznótoros finomságokkal. Ha szeretné látni a disznótoros menüt, kattintson ide!
- 18:00-kor máris vacsoraidő élő cigányzenével. Ekkorra már mindenki mindenkivel összebarátkozott, kellőképpen ellazult, úgyhogy kezdődhet a közös nótázgatás! A kolbásztöltő verseny végterméke ekkor kerül kiértékelésre a vendégek által.
Vasárnap – A “más”nap
- 7:30-tól svédasztalos reggeli kiegészítve az előző nap készített disznótoros ételekkel (abált szalonna, disznósajt, tepertő)
- Útravalóul kóstoló csomagot adnak ajándékba, hogy a vacsorára se legyen gondja!
És ha mindez nem lenne elég…
Ha a falusi disznóvágás program nem lenne kielégítő, az Ön számára, akkor egész hétvége folyamán ott vannak azon szolgáltatások, amik ingyenesen állnak rendelkezésre, úgy mint:
- Szabadtéri pezsgőfürdő 10:00-20:00 óráig
- szauna és belső 3*5 méteres hűsítő medence 6:00-22:00-ig
- Biliárd 6:00-22:00-ig
- Teke használata 10:00-20:00 óráig
- Ping-pong- és rexasztalok, darts 6:00-22:00 óráig
- 24 órás recepció szolgálat
- Ingyenes, zárt parkoló
- Díjtalan WIFI használat
Mennyibe kerül a disznóvágás?
Hétvégi disznóvágás ára 42.500,-Ft/fő/2 éjszaka ártól.
Kedvezményes hétköznapi disznóvágás ára 42.500,-Ft/fő/2 éjszaka helyett 33.900,-Ft/fő/2 éjszaka ártól.
100% disznóvágás, 100% valódi élmény!
Forrás: Fenyőharaszt Kastélyszálló honlapja.