Hardi Percek VIII – Hardi Navigator Classic permetezőgép

Hardi Percek VIII – Hardi Navigator Classic permetezőgép

Agrofórum Online

A Hardi NAVIGATOR classic azoknak a termelőknek készült, akik számára a területméreteikből adódóan egy magasan felszerelt gép beszerzése csak túl hosszú idő után térülne meg, de permetezési minőségben nem szeretnének kompromisszumot. A classicon a jól bevált DELTA szórókeretet találjuk.

Egyedülálló, 100 cm szélességű központi függesztéssel rendelkezik, különleges lengéscsillapító rendszerének köszönhetően nagy sebesség mellett is kiválóan teljesít. A DynamicFluid4 nevű forradalmi folyadék szabályzó rendszere már alapfelszereltségként biztosítja a jól ismert Hardi precizitást.

Agrofórum Hírlevél
Iratkozzon fel az Agrofórum hírlevélre!

A feliratkozást követően a rendszer egy megerősítő emailt fog küldeni a megadott email címre. Ha nem érkezne meg a levél, kérjük nézze meg a spam vagy Gmail esetén a Promóciók és az Összes levél mappát.

A jól termő repce, amit majdnem kitárcsáztak

2021. augusztus 25. 08:34

3,59 tonna. Átlagban ennyi repcét takarított be hektáronként a kombájn a Pálhalmai Agrospeciál Kft. ősszel majdnem kitárcsázott tábláján. A 4100 hektáron szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozó agrárvállalatnál a kelés gyengesége miatt komoly dilemma volt, hogy az adott parcellán mi legyen az olajos növénnyel. Végül a Head-Land Kft. tápanyag-utánpótlási technológia alapján jó döntés született, amit az egységes, egyöntetű állomány képe, és a hozammérő is igazolt.

KWS Kukorica Termelési Versenyek 2017 – Díjátadó

2018. február 2. 06:41

Három helyszínen; Kecskeméten, Hévízen és Hajdúszoboszlón tartott partnertalálkozót a KWS Magyarország Kft. januárban. A szakmai rendezvényen a vállalat szakemberei mellett számos partnercég is hasznos információkkal látta el a megjelent gazdálkodókat.

Hardi Percek XIX. - Hidraulikus nyomtáv-állítás

2022. május 14. 19:30

A FloatRide rugózással rendelkező ALPHA evo EcoDrive felszerelhető hidraulikus nyomtávállítási funkcióval is. Az ilyen híd esetében a nyomtáv 180–280 cm tartományban állítható (a gumiabroncsmérettől függően).

Műanyag tojástálca a fenntarthatóság és a költséghatékonyság jegyében - Kereki Farm

2020. január 3. 09:21

Amíg az egyszerhasználatos műanyag csomagolóanyagok nagyon komoly ökológiai lábnyommal rendelkeznek, addig maga a műanyag számos területen még segíthet is a környezettudatosabb, fenntarthatóbb gazdálkodásban. Így van ez a tojástermeléssel is, a kerekegyházi Kereki-Farmon ugyanis már évek óta elhagyták a papírtálcákat, amivel nemcsak jelentős mennyiségű pénzt, de a szemét és gyártási melléktermékek mennyiségét is csökkentették.

Szarvasgomba célú erdőtelepítés

2019. december 12. 09:44

Termeszthető a szarvasgomba? Hogyan? Mennyi bevételt lehet ebből realizálni? Jelenleg pályázat is fut rá! Érdemes belefogni? Ezekről beszélgettünk a Szarvasgomba-termesztők Országos Egyesületének elnökével, Ulrich Józseffel, az első erre a célra telepített erdőben.

Terménytárolás hitelre? - Ezt kell tudni a közraktározásról!

04:20

Terménytárolás hitelre? - Ezt kell tudni a közraktározásról!

2019. június 12. 07:25

Az elmúlt évtizedekhez képest kevesebben élnek vele, ám így is viszonylag népszerű a gazdálkodók körében a közraktározás, aminek köszönhetően a termelők úgy várhatják ki a magasabb terményárakat, hogy közben hitelhez jutnak, így a későbbi munkák fedezetét is megteremthetik.