(x)

Agrofórum Online

Széles körű FMC-Agro megoldások a repce gyomirtására

2019. augusztus 1. 20:22

Az FMC az őszi káposztarepce preemergens gyomirtásra a Nero gyomirtó szert ajánlja, preemergens és korai posztemergens kezelésre a Gajus-t kínálja és a későbbi gyomirtásra a Salsa 75 DF alapkészítményük szolgál.

Széles körű FMC-Agro megoldások a repce gyomirtására (x)

2019. július 1. 12:50

Az FMC a repce preemergens gyomirtásra a Nero gyomirtó szert ajánlja. A Gajus egy új, preemergensen és korai posztemergensen is használható repce gyomirtó, amely szintén az FMC-nél érhető el. Az őszi káposztarepce későbbi gyomirtására a Salsa 75 DF alapkészítményt ajánlják.

50 év Oros – 50 hónap garancia (x)

2019. július 1. 10:47

Biztosítsa kukorica betakarításának sikerét legalább 50 hónapon keresztül Oros kukoricacsőtörő adapterrel! Az Oros 50. jubileumi születésnapja alkalmából a gazdák bizalmát 50 hónap garanciával jutalmazza meg.

Timac AGRO Tápanyag-gazdálkodási Tudásközpont Hálózat (x)

2019. július 1. 10:43

A Timac AGRO 2017-ben hagyományteremtő szándékkal indította útjára Tápanyag-gazdálkodási Tudásközpont Hálózatát, melynek elsődleges célja a tápanyag-utánpótlás jelentőségének és kiaknázatlan lehetőségeinek bemutatása.

A biztonságos repcetermesztés záloga (x)

2019. július 1. 10:30

LG ARCHITECT, LG ABSOLUT, ARSENAL, CONRAD CL és ARCHIMEDES repce hibridek az LG kínálatában.

Megelőző védekezéssel egészséges marad az állomány (x)

2019. július 1. 10:07

A Bayer ajánlatában szereplő, fluopiram és protiokonazol hatóanyag-tartalmú Propulse hatékonyan védi a napraforgót a fehérpenészes szártő- és tányérrothadás mellett a diaportés szár- és tányérkorhadás, a szürkepenészes tányérrothadás, a fekete szár- és levélfoltosság, valamint az alternáriás levél- és szárfoltosság ellen is.

Lemken Karat 12 (x)

2019. július 1. 09:34

Az idei évtől Magyarországon is elérhetők a Lemken szántóföldi kultivátor Karat 12-es széria típusai.

Miért válassza az Isterra kalászos vetőmagjait? (x)

2019. július 1. 08:42

Az Isterra Magyarország Kft. kizárólagos forgalmazója a Florimond-Desprez cég által nemesített fajtáknak. Kínálatukban megtalálják a legfontosabb őszi búza mellett az őszi árpát, durumbúzát, tritikálét, valamint a tavaszi és őszi sörárpákat.

A szakmaiság és a professzionalitás miatt is érdemes a kiállítóknak megjelennie az OMÉK-on (x)

2019. június 1. 16:48

Idén szeptemberben – immár 79. alkalommal – ismét megrendezik Magyarország legnagyobb és legrégebbi agrárgazdasági eseményét, az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárt (OMÉK). A közel 200 éves múlttal rendelkező eseményt az Agrárminisztérium és az Agrármarketing Centrum közösen szervezi 2019. szeptember 26-29. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont területén. Az OMÉK ezúttal az agrár- és élelmiszeripari innovációk bemutatására és a szakmaiság erősítésére helyezi a hangsúlyt, ezért a potenciális kiállítók számára komoly vonzerőt jelenthet a megjelenés.

A jövő szervize, megelőző szervizszolgáltatási szemlélet

2019. június 1. 12:44

A JDLink™ Dashboarddal induló cikksorozat következő része az John Deere által támogatott, fejlesztett Expert Alert szolgáltatással foglalkozik. A KITE Zrt. szervize kiemelt figyelmet fordít az Expert Alert szolgáltatás minőségére, amely komoly szemléletváltást hoz a gépek szervizelésének folyamatában.