Címke: Adminisztráció

adminisztráció

PR cikk / PR cikk

ARASZ: a megoldás az adminisztrációs problémákra

2023. augusztus 22.

Az AKG az EGN a nitrát érzékeny területek, vagy épp állattartás miatt sokan úgy érzik, hogy az adminisztráció megkönnyítése, és talán az egyszerűbb jogszabálykövetés miatt keresniük kell egy szoftvert, ami a kezük alá dolgozik.

Agrárhírek / Agrárközélet

Sok fejtörést okoz az e-permetezési napló a gazdáknak

2023. május 23.

2023. január 1-jétől a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) felületén kell vezetnie a gazdálkodóknak az elektronikus permetezési naplót.

Szakcikkek / Gépészet

Flottakövetés extrákkal – Támogató rendszerrel segítik a gazdákat

2023. január 30.

Folyamatos kontroll a gép és az éppen zajló munka felett? Magasabb munkaminőség kevesebb veszteséggel? Alacsonyabb szervizköltség? Mindez lehetséges az AGROTEC Magyarország Kft. legújabb, flottakövetésen alapuló műszaki távfelügyeleti rendszerével. Az AConnect elnevezésű szervizszolgáltatást a vállalat az AGROmashEXPO kiállításon mutatta be.

PR cikk / PR cikk

AKG-ÖKO adminisztráció, Web-GN, Nitrát, Gazdálkodási napló vezetése – az ARASZ a megoldás!

2022. október 3.

Az adminisztrációs terhek most fognak igazán jelentkezni mindenkinél. Gazdálkodási napló vezetésére szinte mindenki kötelezett, a WEB-GN és Nitrát adatszolgáltatás is nagyon sok gazdálkodót érint. Miért dolgozna ugyanazokkal az adatokkal háromszor négyszer? Miért ne használna egy profi több ezer gazdálkodási napló esetében már bizonyított rendszert? Az adatok gyors, egyszerű rögzítésére, kezelésére az ARASZ a megoldás!

Szakcikkek / Növénytermesztés

AgRár AdminiSZtráció egyszerűen - AKG-ÖKO pályázatban érintetteknek, Nitrát adatszolgáltatás vagy Gazdálkodási napló vezetésére kötelezetteknek!

2022. május 10.

Elindult az új Agrárkörnyezetgazdálkodás (AKG) pályázat, amiben nagyon sokan érintettek. Az ország jelentős része a Nitrát adatszolgáltatásra, a különböző pályázatok és egyéb vállalt kötelezettségek miatt a gazdálkodók túlnyomó többsége pedig gazdálkodási napló vezetésére kötelezett. Az adminisztrációs terhek kezelésére ARASZ lehet a megoldás!

Agrárhírek / Szőlő-Bor

Az új szabályozás csökkenti a borágazat adminisztrációját

2021. június 25.

Az ágazatban kialakul majd egy valódi elektronikus ügyintézési rendszer. A tervek szerint ennek használatára 2022. január végétől nyílik meg a lehetőség.

Agrárhírek / Szőlő-Bor

Elfogadta az Országgyűlés az új bortörvényt - csökken az adminisztráció

2020. december 26.

A törvény célja a magyarországi szőlő-bor ágazat hatékonyságának, fenntarthatóságának és jövedelmezőségének javítása.

Szakcikkek / Növénytermesztés

Gazdanapló, jelentési kötelezettségek, egységes kérelem: az ARASZ segít!

2020. március 30.

Hamarosan kezdődik a mezőgazdasági adminisztráció egyik legjelentősebb időszaka, az Egységes Kérelem beadás. Közel 3000 gazdálkodónak, akiknek a napló vezetése már az ARASZ-ban történik tudunk segíteni, meg tudjuk könnyíteni a munkát az eddig bevitt adataik céltudatos felhasználásával. Miért nem könnyíti meg Ön is az életét?

Agrárhírek / Növénytermesztés

Nitrát adatszolgáltatás? – Az ARASZ használatával, nem probléma!

2020. február 3.

Az ARASZ szoftvert nem kell heteken át tanulni, nem kell oktatásra és továbbképzésre járni, a használata könnyen és gyorsan elsajátítható, logikus felépítése és átláthatósága miatt.