AMC

Blog / Termőföldtől az asztalig

Ha péntek, akkor halas recept: Sült ponty káposztával

2019. április 19.

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Nagyböjti halas recept: Pontyfilé diós bundában

2019. március 15.

A MA-HAL a Nagyböjtben minden pénteken megoszt egy különleges, de könnyen elkészíthető halas receptet, ami kizárólag hazai halat használ alapanyagként.

Szakcikkek / Életmód

Mi lesz ma a vacsora? – Útjára indul a tavaszi sertéskampány

2019. március 14.

Értékes vitaminok és ásványi anyagok tárháza a sertéshús, mégis sokan ódzkodnak a vörös húsok fogyasztásától. Pedig változatos receptekkel, könnyű köretekkel és kevés zsiradék felhasználásával remek, – és nem utolsó sorban egészséges – fogások készíthetők belőle.

Agrárhírek / Életmód

Miért egészséges a sertéshús?

2019. március 14.

Mint minden egészséges ételnek, a vörös húsnak, köztük a sertéshúsnak is fontos szerepe van a kiegyensúlyozott és egészséges táplálkozásban.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Töltött paprika - pontyból

2019. március 10.

Nagyböjtben a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet (MA-HAL) kampányt indít a halfogyasztás népszerűsítésére.

Agrárhírek / Agrárközélet

Magyar látványkonyha nyílt Japánban

2019. március 6.

A világ egyik legnagyobb és legrangosabb Élelmiszeri és Ital Szakkiállítása a FOODEX Japan, amelyen immár 12. alkalommal szervezett közösségi megjelenést az Agrármarketing Centrum.

Agrárhírek / Agrárközélet

Sikeres az idei mézfogyasztást ösztönző kampány

2018. december 12.

Az akció során minden eddiginél több, összesen 165 756 gyermek kapott mézes kenyeret, ajándék tasakos mézet és kifestő füzetet a helyi méhészektől ismeretterjesztő foglalkozás keretében.

Agrárhírek / Zöldség-Gyümölcs

Együnk rendszeresen almát!

2018. december 6.

A rendszeres almafogyasztás immunstimuláló hatású és segíti a szellemi frissességet, mérsékli a fáradékonyságot, a stressz hatásait, a látásromlást, a fogak romlását.

Blog / A tábla széléről

„Almát eszem, ropog a fogam alatt”…

2018. szeptember 17.

Az alma a legértékesebb gyümölcseink közé tartozik. A csecsemőket is először reszelt almával szoktatják a szilárd ételekhez a kiváló étrendi és emésztést javító hatása miatt.

Agrárhírek / Agrárközélet

Új vezető az AMC élén

2018. július 24.

Híre ment, hogy vezetőváltás történt az Agrármarketing Centrum élén. Dr. Nagy István agrárminiszter új programot hirdetett meg, amelyben jelentős szerep hárul az Agrármarketing Centrumra is.