16℃ 8℃
október 6. Brúnó, Renáta, Renátó

Címke: Antioxidáns

antioxidáns

Házikert / Házikert

Fekete paradicsom: egy újdonság, amit házikertben is érdemes termeszteni

2023. március 2.

A fekete paradicsom nagyon hasonlít formájában a közönséges, már megszokott paradicsomra, viszont nemcsak a színe, hanem az íze is teljesen más.

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

A petrezselyem nem csak a konyhában fontos növényünk

2023. február 8.

A petrezselyem, mint konyhakerti növény mindenki számára ismert. De mi más értéke is lehet még a petrezselyemnek?

Agrárhírek / Életmód, gasztronómia

Mire jó a banánhéj?

2022. október 15.

Mi legyen a banánhéjjal? Ha nem csak a kertben gondolkodunk, akkor a szépségápolásban is sokféle tippre lehet lelni a banánhéj kapcsán. Hogy ki melyiket próbálja ki, az már csak rajta múlik. Íme a lista a lehetőségekről!

Agrárhírek / Szőlő-Bor

A szőlőmagban rejlő kincseink

2020. február 7.

Bock József, a Bock Pince Kft. ügyvezető-tulajdonos elmondta, közel tizenöt évvel ezelőtt kezdtek el azzal foglalkozni, hogy valamilyen módon hasznosítsák a borszőlő feldolgozásának egyik melléktermékét, a rendkívül magas antioxidáns tartalommal rendelkező kékszőlőmagot.