Címke: árfolyam

árfolyam

Agrárhírek / Agrárközélet

Jövőre tolódott a Bayer ítélete

2019. október 8.

A St. Louis-i bíróság csak jövőre fogja tárgyalni a glifozát tartalmú Roundup rákkeltő hatása miatti ügyet, de pontos időpont egyelőre még nem ismert.

Agrárhírek / Agrárközélet

Félmilliárdos leírás a BASF-nél

2019. október 1.

A BASF vezérigazgatója bejelentette, hogy 500 millió eurós egyszeri negatív tétel sújtja majd a 2019-es eredményt.

Agrárhírek / Terményárak

Egyhetes csúcsra drágult a kukorica jegyzésára

2019. szeptember 13.

A vékánkénti 362 dollárcentes árfolyam fölött is kötöttek az árupiacon a kukoricával. Ez egyhetes csúcsot jelent, a kurzus már korrigál a 360 dollárcentes szint közelébe.

Agrárhírek / Agrárközélet

Eladja állategészségügyi részlegét a Bayer

2019. augusztus 21.

A Bayer még tavaly novemberben hozott döntést az állategészségügyi üzletág értékesítéséről. A jövőben a gyógyszeripari és a mezőgazdasági üzletágra akarnak koncentrálni.

Agrárhírek / Agrárközélet

Peren kívüli megegyezések jöhetnek a Bayernél

2019. augusztus 10.

Két közelgő tárgyalást is elhalasztottak az Egyesült Államokban, melyek a Bayer által felvásárolt Monsanto rákkeltő gyomirtójával kapcsolatosak. A Bayer árfolyama már három napja emelkedik.

Agrárhírek / Terményárak

Veszélybe kerülhet a Bayer idei profitcélja

2019. július 31.

11,5 milliárd eurós bevételre tett szert a Bayer a második negyedévben, ami hajszállal ugyan, de alulmúlja az elemzők által prognosztizált 11,57 milliárdot, és 21 százalékos növekedést jelent az egy évvel korábbi értékhez képest.

Agrárhírek / Agrárközélet

Jelentősen csökkentették a Bayer bírságát

2019. július 28.

Az, hogy a korábban jelzett, 150 millió dollár körüli értéknél is jóval alacsonyabb bírságot állapítottak meg pozitív hír, melyre a Bayer árfolyama emelkedéssel reagált a nyitást követően.

Agrárhírek / Gépinfo

Növelte eladásait a kombájnpiacon a John Deere Észak-Amerikában

2019. június 12.

Az Egyesült Államokban és Kanadában a 40 lóerő alatti teljesítményű kétkerék-hajtású traktorok értékesítése 13 százalékkal bővült a teljes piacon, a Deere & Company ennél jobban növelte eladásait. A kombájnok piacán a cég szintén növelte eladásainak számát az első negyedévben.