Címke: Biostimulátor

biostimulátor

PR cikk / PR cikk

Tavaszi-nyári támogatás a termésbiztonság érdekében

2024. április 15.

A szárazság, vagy a kórokozók miatti gyenge indulás ellensúlyozására segítsük növényeinket természetes módon, élő algát tartalmazó biostimulátorral, az Algafix-el, kiegészítve szükséges mikro- és makroelem lomtrágyákkal.

Agrárhírek / Növénytermesztés

Hogyan segítenek hozzá a mikrobiológiai készítmények a jobb terméseredményekhez?

2024. április 7.

Az utóbbi években egyre növekvő biológiai termékek piaca olyan természetes forrásból származó megoldást jelent a gazdálkodók számára, amelyekkel hatékony és fenntartható módon tudnak hozzájárulni a növények fejlődéséhez és a jobb terméseredmény eléréshez.

PR cikk / PR cikk

RADIKÁLIS növekedés, STARTRA kész állományok! - Őszi kultúrák lombtrágyázása biostimulátorokkal

2024. március 28.

Az antistressz hatóanyagok ma már biostimulátor-komplexekbe integrálva, a klasszikus lombtrágya hatóanyagokkal kiegészítve pótolhatók, amiben a TIMAC AGRO több, mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik.

PR cikk / PR cikk

Jókor, jót! Biostimulátor-tartalmú növénykondicionálók a TIMAC AGRO ajánlásával

2024. március 6.

A TIMAC AGRO gyökérstimulátor oldatai és folyékony növénykondicionáló termékei a vegetációs időszaknak, illetve fejlődési stádiumnak megfelelően alkalmazhatók. Minden fenológiai fázisra olyan terméket kínálunk, amivel nemcsak a szükséges tápanyagot tudjuk a növények számára biztosítani, hanem az azok felvételéhez, és beépüléséhez szükséges biostimulátor-komplexeket is tartalmazzák.

PR cikk / PR cikk

A KITE REVANS csomagja a kalászoskárosítók ellen!

2024. február 29.

A KITE Zrt. 2024-ben technológiai csomagajánlatban kínál gombaölő szert, rovarölő szert és biostimulátort a kalászosok védelmére. A csomagban található termékek egy komplex megoldást kínálnak a kalászos növények védelmére a tenyészidőszak fontos szakaszaiban. Nézzük meg részleteiben miként veszünk revansot a kalászoskárosítókon!

Agrárhírek / Növénytermesztés

A növényi biostimulátorok intenzív növekedést és magasabb terméshozamot eredményezhetnek

2024. február 19.

A biostimulátorok alkalmazása a mezőgazdasági növénytermesztésben a terméseredmény jelentős javulásához vezethet – hangzott el a Corteva Agriscience szakértőjének előadásában a Magro.hu Stresszkezelés a mezőgazdaságban című konferenciáján, amelyet 2024. február 15-én tartottak Debrecenben.

PR cikk / PR cikk

Tudatos és környezetkímélő nitrogénmenedzsment biostimulátor hatóanyaggal

2024. február 14.

A tél derekán járva időjárásunk rapszodikusan váltakozik. Havazást követ enyhe, tavaszias meleg, orkán erejű szél, majd fagyos éjjelek és nappalok. Ezek a szélsőségek nemcsak növényeinket, de a hasznos talajbiom aktivitását is csökkentik.

Agrárhírek / Növényvédelem

Kulcsfontosságú a biológiai növényvédelem elterjedésének támogatása

2023. szeptember 28.

A Corteva a spinosad révén évtizedek óta vezető szerepet tölt be a természetes eredetű kártevők elleni védekezésben Európában és világszerte.

Agrárhírek / Növényvédelem

Gyökeres változás küszöbén a növényvédelem és a növénytáplálás

2023. augusztus 4.

A klasszikus értelemben vett biológiai megoldások több évszázados múltra tekintenek vissza, ennek ellenére hosszú ideig háttérbe szorultak a kémiai alternatívák mellett.