2022. november 21.
Azért kezdtem neki pár éve a kávécserje nevelésének, mert Szumátrától Brazílián át a legkülönfélébb helyekről kaptam csíráztatható kávészemeket, és egy lehetőségem volt “nem” elrontani.
2022. szeptember 7.
A mikrozöldek az elmúlt évtizedben a kulináris világ meghatározó részévé váltak, és káprázatos színekkel, valamint élénk ízvilággal gazdagították az ételeinket.
2021. március 17.
A burgonya előcsíráztatása házikerti körülmények között is bevált módszernek számít.
2021. január 31.
A legfinomabb befőttek már elfogytak, a tányérjaink üresebbek zöldek nélkül, az idény gyümölcsök-zöldségek időszaka még távolinak tűnik, a szervezetünk pedig szomjazik a természetes vitaminokra. A mai cikkben utánajárunk egy vitaminbombának.
2017. január 13.
Talán a legnagyobb hiba, hogy sokan ugyanazt a közeget használják a csíráztatásra (szaporítóföld), mint amibe később tűzdelnek (tápkockaföld).