Címke: Gasztroblog

gasztroblog

Blog / Termőföldtől az asztalig

Csörögefánk

2018. február 16.

Az idei év felfedezése számomra a csörögefánk. Az első kísérlet óta már nem is tudom, hányszor készült, de egyértelmű favorit lett.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Töltött dagadó

2018. február 9.

A mi családunkban ez A töltött hús, így, ebben a formában, ezzel a töltelékkel.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Tárkonyos csirkeragu leves

2018. február 2.

Ha ki kellene választani a 3 kedvenc téli levesemet, biztos, hogy a tárkonyos csirkeragu leves köztük lenne.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Mandulás pisztráng

2018. január 12.

Kicsit citromos, kicsit fokhagymás pisztráng ropogós mandulával a tetején – egyszerűen mennyei.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Burgonyakrémleves és kolbászchips

2018. január 5.

Télen sokszor az is elég, ha van egy kis forró leves otthon, és már kész is a vacsora.

Blog / Termőföldtől az asztalig

Sajtos-tejfölös tepsis hús hagymás krumplipürével

2017. december 1.

Ilyen egy tökéletes hétvégi ebéd. Könnyen összeállítható, nincs benne titokzatos hozzávaló, nem is telik sok időbe az elkészítése.