Címke: Jegyzés

jegyzés

Szakcikkek / Gépészet

Legyen a Bobcat magyarországi forgalmazójának részvényese!

2020. október 15.

Bár a Bobcat első sorban az építőiparban szerzett ismertséget, a mezőgazdaságban tevékenykedőknek sem kell bemutatni a márkát. Sőt, a Bobcat hazai forgalmazóját, a DM-KER Nyrt-t sem, a vállalatot, amely a fent említett brand mellett a Doosan kizárólagos forgalmazója, és a többi között az Arbos erő- és munkagépek vagy az Agrifac permetezőgépek hazai képviselője. A sikeres vállalkozásnak most szinte bárki „résztulajdonosa”, azaz részvényese lehet.

Agrárhírek / Terményárak

Reményt csalódás követett – nem tudtak megkapaszkodni a jegyzések

2020. február 12.

A kukorica ára egy helyben topog, gyakorlatilag nem volt érdemi elmozdulás – az USA-ban teljesen oldalazó a mozgás, Európában a párizsi tőzsdén inkább kissé csökkenő tendencia alakult ki, gyenge forgalom mellett.

Agrárhírek / Terményárak

Múló politikai bizonytalanság – erősödő jegyzések

2019. december 16.

A hazai piacon nagy a csend, az ünnepek közeledtével már nem csak az üzletkötések, de a szállítások is lassan leállnak. A szokásos két ünnep közötti időszak most még rövidebb lett, mindenki igyekszik lezárni folyamatban lévő ügyeit még a héten.

Agrárhírek / Terményárak

Csendes oldalazás – változatlan szinteken a jegyzések

2019. november 17.

A kukorica piacán még mindig fontos a betakarítás előrehaladásának alakulása. Az utóbbi napokban az USA-ban a hirtelen nagy hideg, Európában a csapadékos idő hátráltatta a betakarítást.