Címke: Joskin

Joskin

Agrárhírek / Gépinfo

Jelentős a visszaesés a pótkocsipiacon

2023. március 22.

Csak a februárt nézve a Fliegl összesen 16 darabos forgalomba helyezése 16 százalékos piaci részesedésnek felel meg, ami piacvezető helyet jelent a hazai pótkocsipiacon.

Szakcikkek / Gép-show 2022

2021-ben is Fliegl győzött a mezőgazdasági pótkocsipiacon

2022. január 25.

Decemberben 156 új mezőgazdasági pótkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon, ez 6 százalékos plusz 2020 utolsó hónapjához képest – derült ki a Datahouse adatiból. A két évvel ezelőttihez képest jobb a helyzet, 27 százalékos a bővülés. Az egész éves alapú értékesítéseket nézve 2021-ben 1588 mezőgazdasági pótkocsit adtak el, ami a koronavírus jelentette nehézségek ellenére 5,9 százalékos plusz 2020-hoz képest, a 2019-es évvel összevetve szintén 5,9 százalékos csökkenést mutatnak a számok.

Agrárhírek / Gépinfo

A mezőgazdasági pótkocsik piacán jól sikerült a november

2021. december 14.

A két évvel ezelőtti novemberhez képest látványos, 82 százalékos kiugrást jelent ez az adat. Ha az egyes hónapok éves alapú növekedését nézzük, akkor a november volt a legjobban sikerült hónap idén.

Szakcikkek / Gépészet

Ha terményt kell szállítani, a Joskin Trans-CAP pótkocsi az ideális választás! (videó)

2021. augusztus 19.

A Joskin belga cég által gyártott pótkocsik egyik legkedveltebb típusa a teknős felépítményű Joskin Trans-CAP család. A pótkocsi 4500-as típustól a 6500-as típusig érhető el, egy- és kéttengelyes kivitelben. Tekintse meg videón is a legújabb pótkocsit!

Szakcikkek / Gépészet

Ha pótkocsi vásárlásán gondolkodik, a KITE Zrt.-nél 3 márkából is választhat!

2021. június 7.

A betakarítás hatékonysága nemcsak a kombájnon múlik, hanem az optimális és gazdaságos logisztikán is, amelyben természetesen fontos szerepe van a pótkocsiknak is. A KITE Zrt.-nél három pótkocsimárka közül is választhat, a Joskin, Fliegl mellett a Furrier pótkocsik is elérhetőek!

Szakcikkek / Növénytermesztés

Kulcsot adunk a sikeréhez

2021. április 6.

A jövőbe tekintő gazda számára fontos, hogy ne csupán egy ’vasat’ vásároljon, amikor beruház egy mezőgazdasági gépbe vagy technológiába. A KITE Zrt. hivatalos márkakereskedőként nem csupán egy gépet ad át a vevőnek, hanem kulcsot ad a partnerei kezébe a magasabb jövedelemhez.

Agrárhírek / Gépinfo

Növelte előnyét a Pronar a pótkocsipiacon

2021. március 9.

Csak a februárt nézve a Pronar összesen 19 darabos forgalomba helyezése 22 százalékos piaci részesedésnek felel meg és piacvezető helyet biztosít.

Agrárhírek / Gépinfo

Tartja az ütemet a mezőgazdasági pótkocsipiac

2020. november 6.

Októberben 112 új mezőgazdasági pótkocsit helyeztek forgalomba Magyarországon, ez 16,7 százalékos növekedés 2019. azonos időszakához képest – derült ki a Datahouse adatiból.

Agrárhírek / Gépinfo

Tíz százalékos idei mínuszban a mezőgazdasági pótkocsi-piac

2020. szeptember 8.

Az első nyolc hónapban 935 darab új mezőgazdasági pótkocsi kelt el, ez tíz százalékos mínuszt jelent az előző év azonos időszakához képest.